AllmäntCrossfitFamiljelivTräning & kost

Event med Loppi

Igår hade jag tillsammans med Loppi ett träningsevent i Humlegården. Vi var ett glatt gäng på 15 pers och jag höll i spakarna. Det som stod på tapeten var såklart funktionell högintensiv träning. När jag i början berättade att dom skulle arbeta i par och hinna med så många varv som möjligt på 15 minuter tror jag inte att det var någon som trodde att det skulle bli jobbigt.

Det blir jobbigt och när man tränar högintensivt känns sekunder som minuter och minuter som timmar.

Alla fick köra med en partner och när ena körde så vilade den andra. Vartannat varv.
Amrap (så många varv som möjligt) på 15 minuter:
– 5 Human row. Ena personen ligger på marken och den andra står ovanför. Man greppar varandras händer och sedan drar sig personen som ligger ner uppåt.
– 7 burpee över sin partner
– 10 utfallsteg

Jag tror att det var ett par som hann 18 varv tillsammans.

När dom hade fått vila en stund avslutade vi med att köra burpees varje 30 sekunder. Börja med 1, nästa 30 sek så kör man 2 osv osv. Daniel och Katti vann och klarade hela vägen till 13 burpees.

Kolla hur långt du kommer.

Bilder: Jag och Katti

Molly gnuggade intervaller:

Kommentarer

  1. Isabelle

    Benny: Jag får hålla med om att den Jackan var fräck som Paula har där på sista bilden !!!!!!!!!!!!!!, och Mollys regnjacka är fin också men den finns nog inte i vuxens storlekar liksom.. 🙂 hehe.

  2. Sanna

    Varken din blogg eller paulas blogg är mobilanpassade för mig längre (iPhone 5, Google chrome), vilket gör att inte orkar gå in och läsa lika ofta längre eftersom det måste zoomas in och ut och hålla på:/

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.