Allmänt

Ett räddat liv till alla hjärtans dag

Häromveckan gav jag ju tips på vad man kunde ge sin man i Alla hjärtans dag-present men nu vill jag tipsa om något som passar alla. Ge gåvan av ett räddat liv, eller flera faktiskt.

Det här inlägget är inget samarbete men jag vill gärna lyfta UNICEFs gåvoshop där man kan köpa en bukett, ett smycke eller en chokladask till sin älskling. Bara det att blombuketten är 398 påsar vätskeersättning som kan rädda uttorkade barns liv. Smycket är 66 doser mässlingsvaccin som ger 33 barn skydd mot den farliga sjukdomen. Chokladasken innehåller 34 påsar nötkräm – 3 påsar om dagen kan rädda livet på ett undernärt barn. Klicka på länkarna så kommer ni direkt till shoppen och kan lösa en Alla hjärtans dag-present som glädjer fler än ”bara” din älskling.

Det här är presenter som räcker längre än en bukett rosor från blomsterhandeln helt enkelt.

UNICEF

//kärleksfulla hälsningar från Hugo

Kommentarer

  1. Meli

    Tack vare detta inlägg fick mina föräldrar en livräddande bukett i alla hjärtans dag present. Tack för tips och för att du sprider ordet om att det finns, hade annars bara köpt blommor och choklad.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.