Uncategorized

Ensamfrukost idag igen

Idag kör vi stora bordet. Varannan dag. 

Kommentarer

 1. THERESA

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) Kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  Genom drogunduspellcaster@gmail.com

 2. Frida

  Så mysigt med lite egentid va ? Leo är så himla go! Måste bara få skriva att jag blir så uppriktigt himla arg på alla dessa fåntrattar som hackar på paula (och dig, men framförallt paula vad jag har sett de senaste) angående att hon skulle behandla dig dåligt och som ett barn?! Jag har läst era bloggar dagligen i så många år att jag tappat räkningen och har ALDRIG fått den uppfattningen att ni skulle behandla varandra dåligt.. ni bjuder på inblickar från era liv och samma retsamma jargång som jag å min sambo (och säkert majoriteten av alla andra läsare) kan ha hemma i köket bjuder ni på i era bloggar istället, vilket jag tycker är helt underbart! Men självklart ska de misstolkas av en del som inte fattar innebörden av ironi… sen att någon anmält dig/er till soc??!! Baserat på vadå? De du skriver i bloggen? Fy fasen alltså, jag skulle förstå er till hundra procent om ni slutar blogga. MEN jag hoppas att ni aldrig gör det. Ni två är helt klart mina favoritbloggar. Oj så långt detta blev. Men cred ska ni ha som tacklar alla skitstövlar så bra! ❤️

  1. Jennifer

   Frida, jag håller med dig men tror du missuppfattat lite. Hugo anmäldes till soc (otroligt onödigt och elakt gjort av någon avundsjuk läsare) för att han la upp en film på bloggen när han hade Molly på en kudde i framsätet istället för i bilbarnstol baklänges. I både Hugos och Paulas blogg tycker jag det är solklart att de båda avgudar sina barn, gör allt för att de ska underhållas och ha kul i livet, och att de skulle dö för dem. Att nån utan liv får för sig att ringa soc (istället för att tex maila Hugo och berätta att detta var ett klantigt fel) är enligt mig idiotiskt. Ingen förälder är perfekt men Hugo och Paula är så nära man komma perfekt förälder så att soc-personalens tid tas till ett snack med dem istället för de stackars barn med verkliga problemföräldrar är otroligt korkat.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.