Allmänt

Engelska & onsdag

Molly krigar på innan förskolan med engelska och har redan bättre uttal än sin pappa =)

Jag sitter hemma och jobbar lite och ska strax ge mig iväg till möte/träning med Bingo och Reebok. På fredag drar vi, det börjar närma sig och jag börjar bli taggad. Det längsta jag har sprungit någonsin i mitt liv är en halvmara (21 km). Då vägde jag 70kg och sprang fort som fan. I helgen ska jag springa 4-5 mil och väger 90kg, kan bli intressant. haha. Vad är det längsta ni har sprungit?

IMG_0445

Kommentarer

 1. THERESA

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells.
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom drogunduspellcaster@gmail.com

 2. A.S

  Alltså herregud vad jag ÄLSKAR Molly! Om du någonsin vill av med henne så är jag första bästa att adoptera den här vackra tösen. Haha!

  Så himla klok lilla hjärtisen!

 3. Sara

  Men UNDERBART! Kunde inte låta bli att le! UNDERBARA Molly! Oj vad jag saknat videos med henne! Och hon börjar bli sååå stor! Kan engelska! Paula och Hugo, ni har verkligen skapat en fantastisk stor liten människa! Heja er! Och heja Molly!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.