Allmäntvlogs

En dag i Torrevieja Vlog #1

Om detta är något jag fortsätter med får ni avgöra. Kommentera nedan!

Kommentarer

 1. Michaela

  Superkul, tycker verkligen att du ska fortsätta!! Om du vill ha lite tips på hur du ska vlogga/filma tycker jag du ska titta på Linn Ahlborgs semestervloggar tex den senaste från turikiet på youtube, de är väldigt bra gjorda!

 2. Olivia

  Jaa fortsätt!!!
  Tips: säg vad klockan är när du startar en ny sekvens i vloggen(det gör att vi tittare får koll på läget), kanske ha lite intervjuer med molly och prata om saker ur hennes perspektiv, samt prata lite högre (förstår om det är pinsamt) men det blir bättre för oss tittare!
  Kram

 3. Frid

  Ja jag gilla det med! 6 min var helt perfa och man får ju se helt andra saker än när du skriver. GIllar dina dagliga inlägg dock med!

 4. linnea

  Väldigt bra video, kul att få se ert liv lite mer, det är roligt att läsa också men man får mer en helbild av verkligheten när man filmar:)
  Fortsätt gärna och kom med mer vlogs!

  1. Isabella

   Skäms du inte!
   De fegt att sitta bakom skärmen och kasta såna onödiga komentarer. Antingen är du väldigt osäker på din egen kropp eller så har du väldigt mycket fritid. Vi alla är olika, klanka aldrig ner på någon annans utseende om du inte själv tagit en titt i spegeln först.!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.