AllmäntFamiljeliv

Efter några dagars frånvaro är jag tillbaka

Molly har dragit till Spanien. Jag skjutsade henne klockan 7 imorse. En vecka blir hon borta tillsammans med sin mormor och sina morbröder. Det här blir nog en större prövning för Paula än för Molly. Haha. Dom två har inte varit ifrån varandra mer än två dagar i sträck sedan Molly föddes. Molly har pratat länge om att hon ska åka till Spanien och varje gång hon har pratat om resan har hon varit väldigt noga med att poängtera att varken jag eller Paula skall följa med. Hon säger att hon ska bada och åka karuseller. Förhoppningsvis är vädret helt ok i Torrevieja så hon inte blir allt för besviken.

Stora tjejen:

PC280691

PC280690

Julafton spenderade vi hemma hos oss med våra föräldrar och på förmiddagen var vi hemma hos Paulas mormor en stund. Det var lugnt och skönt, precis som en julafton skall vara. Molly var lika glad över att träffa tomten som hon var rädd. Det är inte lätt när man är två år och tror att tomten bor i skogen. Här var vi hemma hos Mollys gammelmormor när tomten kom dundrade ner från skogen =)

PC240631

Tränat har vi såklart också gjort under. Eller Molly tittar mest på tv när jag tränar. Helt ointresserad och oberörd när jag lyfter =(

Kommentarer

 1. Lupe

  Tomten lät som en tecknad skurk fan vad rädd jag blev hahahaha!
  Molly är så söt, jag önskar henne all lycka inför d nya året och alla år framöver finaste molpan

 2. Malin

  Jäklar vad stark du är ”Hulken” Rosas 😉

  God fortsättning!

  Tack för en minst sagt underhållande blogg, sluta aldrig blogga!! ♥

 3. Emmy

  Med den rösten på en tomte hade jag också blivit rädd..stackars lilla hon låter ju vettskrämd :p men hon är fantastiskt söt!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.