Träning & kost

Effektiva övningar för hela kroppen


Fick en till träningskommentar och eftersom jag gillar när ni frågar om träning är det klart att du ska få lite effektiva övningar att köra loss på, Sofia. Först och främst vill jag slå ett slag för min bok, Superkroppen. Den finns att köpa på exempelvis Adlibris och där finns typ alla övningar ni behöver kunna för att få till effektiv och rolig träning. Dessutom har jag satt ihop dom i olika pass så ni aldrig behöver tänka ”vad ska jag köra idag?” – det är bara att köra.

Men, övningar. Väljer att köra på lite klipp jag gjorde till youtube förra året. Först ut – mage. Viktigt att tänka på är att ni kommer få magrutor av dom här övningarna men dom kommer säkert inte synas så bra om ni inte ändrar kosten också. Men starka magmuskler är viktigt oavsett om dom syns eller inte.

Vi går vidare. Bergsklättare är en övning som aktiverar mage, lår och rygg. Bra för flåset också.

Marklyft är grym övning som tränar hela kroppen – fokus på rygg, rumpa och baksida lår.

Har du en kettlebell i närheten kommer du långt med den.

Pull ups/chins är en övning som står på mångas mållista på övningar man vill klara av. Är du en av dom? Börja öva nu med hjälpmedel och kämpa på. Pull ups är grymma för ryggen och biceps.

Lite att börja jobba med, när det känns tjatigt kan vi gå vidare med nya övningar =)

Kommentarer

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.