Uncategorized

Dyr vecka

Vissa veckor är livet på topp och allt flyter. Andra veckor går ungefär lika smidigt som att simma genom trögflytande sirap.

Om vi kör en vecka onsdag till onsdag nu har jag lyckats med:

 • Att låta bilen bli närgången med en stenbumling och repa upp ordentligt.
 • En saftig parkeringsbot utanför kontoret. För att jag sket i att betala? Nej jag har faktiskt parkeringstillstånd men geni som jag är lyckades jag i morgonstressen med att parkera på den ENDA parkeringsplatsen där tillståndet inte gällde. Underbar känsla och ytterligare urholkning ur plånboken.
 • Ja och så dagens smidiga tankning som jag berättade om imorse. ”Är det bara att slanga på igen eller blir man ersättningsskyldig?”. Tyvärr är det inte som en vattenslang hemma i trädgården att man kan köra lite våld och silvertejp. Blev ju ett ordentligt ryck och ja… den kostnaden hamnar ju på mig såklart 🤦‍♂️🤷‍♂️

Nu väntar jag bara på en saftig vattenläcka hemma, att jag tappar mobilen i asfalten för hundrade gången eller kanske att Paula övertrasserar våra konton. Eller kommer det vända nu och bli bättre? Kan jag se fram emot en solskensvecka nästa vecka där samarbetena rullar in, utgifter magiskt försvinner och barnen och Paula är glada och nöjda 24/7? Håller tummarna!

Kommentarer

 1. Sofia

  Hahaah du påminner så mycket om mig. Har också konstant otur. På en månadkörde jag in i en parkeringsstolpe, fick en pbot och fastnade mellan två tågbommar 🤔 hur man nu lyckas med det så att jag fick åka igenom bommen haha…

 2. Jenny

  Det drabbar iallafall ingen fattig 😉
  Skämt åsido, så jävla drygt. Tycker ofta det är sådär men så sägs det ju också att en olycka sällan kommer ensam.. Hoppas det vänder och resten av veckan blir lugn. Kram

 3. Niki

  Oj då! Ta bilen till autodetail i spånga istället kan varmt rekomendera och dem tar mycket mycket billigare för å fixa skadan och dem fixar det på någon dag!

  Autodetail.se !!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.