Uncategorized

Du är fin

05:00, länge sedan jag var uppe vid den här tiden. Jag ska dra iväg och spela golf och ska man hinna med 18 hål innan jobbet drar igång så lär man börja tidigt. Golf är kul, men definitivt inte tidseffektivt.

Nätterna: Är inte skitbra nuförtiden. Tjejerna är inne i en fas där dom kommer in till oss och jag tror jag har sagt det förut, men att sova i samma säng som två kids är som att sova med två bäckfiskar som konstant letar efter sina nycklar.

Leonore: Var hos tandläkaren för första gången igår. Skitstolt mötte hon upp mig på eftermiddagen och skulle berätta vad tandläkaren gjort. Haha. Det är tur att man har hängt med sedan hon föddes, annars skulle man fatta lika mycket som när pappas släktingar börjar fråga mig om livet på spanska.

Molly: Vi har tagit bort hälften av hennes gosedjur i sängen, trodde inte hon skulle märka. Snacka om att hon har stenkoll och visste precis vilka som var borta. Dom håller på att duscha under natten sa jag, undra vad jag ska hitta på att säga imorgon? 😅

Annars: Läste jag något bra och sant ”En stor del av föräldraskapet går ut på att ha beslutångest över om man ska gå och lägga sig för att sova ikapp, eller stanna upp sent för att få lite efterlängtad egentid”. Vad väljer ni?

Idag: Nu golf och sedan kommer jag stå på Pressbyrån och köra demo. Jag ska försöka få in lite träning någonstans också.

Dagens workout för er hurtisar:
3 varv på tid:
400m löpning
21 svingar (valfri vikt)
12 pull-ups (med band eller utan).

Glöm inte: Du är fin!

Kommentarer

  1. Ida

    wow vad den frågan hittade rätt just idag! ehm…egentid eller ikappsovande…det har varit min stora existensfråga det senaste året och jag har fortfarande inte bestämt mig för ett svar. haha tack för en kul blogg också!

  2. Lotta

    Väljer alltid egentid eller mys med gubben alla dagar i veckan. Sova får man göra i graven, så det gäller att göra så mycket som möjligt medans man finns här 🙂

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.