Samarbete

Drömmen blir verklighet

I samarbete med Hydropool

”Vad hände med poolen” har ni frågat några gånger. Planen var ju att bygga förra våren så vi skulle ha den klar till sommaren men sen kom livet ikapp. Vi insåg att det kanske var lite optimistisk med poolbygge samtidigt som vi planerade bröllop, hade massa resor inplanerade och mycket jobb. Poolen blev lagd på is helt enkelt. Men nu börjar solen skvallra om att det kanske, om vi har tur och hoppas riktigt hårt, faktiskt kommer bli en sommar i år också. Och jag vill inte genomlida förra sommarens värme utan pool hemma.

Vi fick kontakt med Hydropool och i samarbete med dom kommer vi köra på ett swimspa istället för en vanlig pool. Varför? För att temperaturen i Sverige oftast inte tillåter vanligt poolbad mer än typ en bra vecka i juli. Ett swismspa gör att vi får året runt-användning. ”Vanlig” pool på sommaren så barnen kan gå loss, ”bubbelpool” när barnen har lagt sig och man umgås med lite goda vänner, värme i så vi kan använda den på vintern och så sportprogram så jag kan träna på att simma motströms i den. Perfekt att utöka hemmagymmet med simträning.

Nu i helgen (30-31 mars) är det jubileumshelg på Hydropool så vi ska svänga förbi och ta en extra titt på utbudet. Jubileumshelg innebär 15% rabatt på hela sortimentet så det är köpläge om man vill kunna plaska i sommar. Vi kommer antagligen slå till på ett Swimspa 19EX AquaTrainer – senaste modellen och verkar riktigt bra. Går ni pooltankar rekommenderar jag er att svänga förbi Hydropool i helgen helt enkelt!

Den är nästan 6 meter lång och ungefär 2,5 meter bred så vi borde få plats hela familjen. Har massagemunstycken, värmejustering, ledlampor, ”self-cleaning”-program så den städar sig själv, sportprogram för träning och så frysskydd för vintern. I sommar räknar jag med att den förgyller våra dagar hemma i trädgården. Känns som en bra investering att köra swimspa med flera funktioner istället för en vanlig pool, plask och lek i all ära men det kan ju bli lite tradigt om några år.

Kommentarer

  1. Jossan

    Tänk bara på att kolla materialet så den inte spricker 😊. Våra grannar köpte en pool i glasfiber som skulle hålla för frysning av mark/tjäle men den sprack ändå 🤷‍♀️

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.