Stil

Dress for success – 80års edition

Jag tycker du har en väldigt snygg stil, så jag frågar dig. Jag och min familj (sambo + två tjejer 1 & 4 år) ska på 80 års kalas till helgen och min sambo har svårt att komma på något snyggt att ha på sig. Vi kommer vara mycket ute på festen, barn överallt, lek och massa kul. Har du några stiltips? Hur skulle din outfit sett ut på ett stort släktkalas ute i en stor trädgård? Stor kram!

Kul fråga och med smicker kommer man långt, klart jag kommer med inputs på det här. Eftersom festen verkar  vara huvudsakligen ute och med mkt barn och lek tänker jag att det är en rätt informell fest och en dagsfest? Alltså inte läge för kostym och helt ok att vara lite ”slappare” klädd. Sen eftersom det är sommar tänker jag att han kan köra antingen kortärmad skjorta och långa brallor eller tvärtom, shorts och vanlig skjorta. Shorts ska ju då vara lite mer ”dressade” shorts och inte någon trikåhistoria från idrottslektionen i gymnasiet.

Kanske något sånt här kanske kan passa din snubbe:

klädsel för fest

Dom här linneshortsen är just nu på rea till pangpris så löp å köp! Kör en basic, men snygg, vit skjorta till det. Eftersom det är utelek så tycker jag sneakers är en rimlig sko, typ dom här från Tiger (också på rea!) kanske? Eller ett par enkla blå från Vagabond typ. Sen när det kommer till accessoarer – ett par schyssta solglasögon är alltid kul. Till exempel modellen Hong Kong från Nividas. Sen har jag ju fått dille på hatt rätt nyligen. Kruxet är ju att mitt huvud passar i väldigt få hattar så när jag väl hittar en går jag all in. Tycker den här Fedoran ser ut typ som min så kör på den.

Eller om du vill köra en vit, kortärmad skjorta som den här så funkar det ju också.

Kommentarer

  1. Priscillia WARSZEWSKI

    Detta meddelande är avsett för anställda, handlare, jordbrukare och företagare som behöver ekonomiskt stöd för att lyckas. Få våra olika lånerbjudanden, kredit med mycket enkla villkor med en ränta på 3% per år. Våra överföringar är försäkrade av banken för transaktionernas säkerhet och du har möjlighet att få tillgång till din kredit med 72 timmars garanti. Så vänligen kontakta oss för mer information, tack.

    E-post: priscillia.jeannine1@outlook.fr

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.