Skoj

Diarre en gång i månaden

Vi kör en första omgång med frågor från frågestunden med tema ”sjuka frågor”. Enjoy!

Rolig fråga och som ja tror dem flesta säkert gjort Nån gång. Har du kliat dig i stjärten/stjärthålet nån gång och sedan luktat på fingret? 😂 ja konstiga frågor va beställningen! Humor! 

Ibland måste man göra en skadekontroll…😏

Vara med i Lets dance eller vara med i På spåret?

Tror båda skulle vara lika stor utmaning för mig (ni har väl sätt mina försök att flossa…) men känner mig helt klart mer lockad av att låta chilenaren i mig blomma ut och få till lite höftrullningar.

Aldrig mer klippa tånaglarna eller aldrig mer borsta tänderna?

Helt solklart aldrig mer klippa tånaglarna. Annars skulle jag garanterat inte få pussas med Paula, barnen eller ens Greta. Blir nog svårt i jobbsammanhang att sitta och lukta skunk också. Tånaglarna hoppas jag kanske bryts av när dom blir för långa eller hur funkar det där?

Ta en tugga av en snok ( ormen) eller dricka kiss från en kossa?

En levande eller död snok? Och vilken mängd kiss är frågan? Om snoken är död så kör jag nog snoken. Är det levande vi snackar om väljer jag golden shower från mamma mu.

Om du måste välja, byta namn till Harry Potter eller byta namn till Barbie?

Harry och Hugo är ju inte så långt ifrån varandra men känns som att platsen redan är fylld av en Harry Potter. En Barbie Rosas blir något nytt och fräscht i passet.

Om du skulle vara tvungen att döda nån random, hur skulle du gå tillväga? (för att det inte skulle upptäckas)

Med tanke på min klumpighet känner jag att det inte skulle spela någon roll vilken mästerlig plan jag skulle kunna tänka ut. Även om jag skulle göra det helt perfekt skulle jag säkert avsluta med att råka glömma min mobiltelefon på liket eller något sånt 🤷‍♂️

Om det finns två toarullar framme när du går på toa, tar du av den som har mer eller mindre papper på?

Den som står närmast (ja vi snackar millimeter här).

Paula börjar missköta sin hygien vilket du märker tydligt, hur tar du upp det med henne?

Kör med raka puckar och säger att hon luktar skit.

Du åker på magsjuka en gång i månaden, föredrar du att kräkas eller ha diarre? -Motivera

Väljer diarre. Kräkas tar mer på krafterna känns det som, diarre blir mer som en rensning. Dessutom ger det mig frikort till egentid på toan = kan sitta med mobilen ifred medans tarmen rasar.

Du kommer hem efteren träning, du ser din fru sitta och spela poker med riktiga ’maffia-bröder’. Det är stora summor det handlar om, allt mellan 80-100.000kr 😆 

Finns ingen som är sån jävel på kortspel som Paula så jag går in i köket och gör i ordning lite kvällsmackor, sätter mig vid tv:n och börjar kolla på hur vi ska investera tillskottet i kassan.

 

Kommentarer

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.