Dagens fråga

Det här ska du ge din man på alla hjärtans dag

”Kan du tipsa om lite olika alla alla hjärtans dag presenter i olika prisklasser att ge till sin man?” frågades det och klart jag kan det.

BUDGET – typ gratis 

– Gåvan att inte behöva ge något 
Ärligt så känner jag inte skitmånga killar som går och längtar till alla hjärtans och funderar över vad dom ska få för fint från sin älskling. Det är mest ”ah fan, funkar det att köpa några rosor eller måste jag go bigger?”

– Sovmorgon 
Om ni har barn är en helt perfekt present att få dra sig så länge man vill utan att behöva gå upp för att byta blöja, värma välling, sätta på någon docka en klänning eller annat.

– En skön stund 
Killar är inte skitkomplicerade så efter den där middagen ni går ut på kan du helt enkelt avrunda med att spela en trudelutt på hans skinnflöjt 🤷‍♂️

Paula fixade chokladdoppade jordgubbar förra året, det funkar också

MELLAN – upp till 1 000 kr

– Ett par schyssta kallingar 
Man kan aldrig få för många kallingar helt enkelt. Prisklass kan du själv variera från Dressman till Armani beroende på plånbok. Bra alternativ i mellanklassen är Björn Borg.

– Hörlurar 
Teknik är alltid kul och hörlurar är alltid användbart. Trådlösa är det enda alternativet enligt mig, enda kruxet är att dom lätt kan försvinna. Så gardera med att ge honom typ dom här.

– En maskulin kniv 
Om han gillar att laga mat eller iaf tanken på att laga mat kan du slå till på en bra kniv, typ en från Kasumi. Jag har ingen aning om den är bra men den ser jävligt vass ut.

DYRT – över 1 000 kr

– En klocka 
Nu gillar jag ju rätt dyra klockor och en sån funkar ju också men jag tänkte på en pulsklocka nu. Teknik + klocka = fullpott. Funkar också bra som subtil pik om du tycker han blivit degig sista tiden.

– Skor
Det är typ klocka och skor vi snubbar har att leka med när det kommer till stilen. Så ett par schyssta skor kanske? Eller om du vill fortsätta på träningsspåret så träningsskor, typ som från Reebok?

– En väska
OK, väskor funkar också. Någonstans man kan ha datorn och det nödvändigaste. Stilrena i skinn funkar alltid, typ som den här från Tiger.

 

Kommentarer

  1. Jonna

    ”Spela en trudelutt på hans skinnflöjt” 😂😂😂 Haha! Uppskattning är det bästa, oavsett om det är en sovmorgon eller något annat.

  2. Rebecca Söderström

    ”Spela en trudelutt på hans skinnflöjt” hahaha. Så sjukt klockrent. Extremt bloggvänligt! Ödmjukt också att skriva ”dyrt” på över 1000 kronor, fint gentemot dina läsare tycker jag.

  3. Diana LaMadre

    hahahah alltså det bästa är ju den första delen som är gratis. Så sant, så vidrigt sant att vi har sån stor skillnad på oss tjejer och killar. Men så är det. Okomplicerade. 🙂

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.