Uncategorized

Det här är mitt sista inlägg

På ett par dagar. Nu går jag in i tävlingskupa och ska försöka fokusera på att tävla och att prestera. Självklart kommer jag hålla er uppdaterade på vad som händer i Madrid, men räkna inte med någon superuppdatering.

Statusen just nu

Packat: Ja

Mår
: Frisk

Laddad
: Som en pistol

Sagt hejdå till barnen
: Jag lämnade dom precis på förskolan. Det är alltid jobbigt att åka ifrån dom. Oavsett om det är en dag eller 6 dagar så längtar man ihjäl sig. Molly fattar lite mer så för henne är det värre. Leonore har samma tidsuppfattning som en trollslända.

Tankar
: Det ska bli kul att tävla och det ska bli kul att åka till Ibiza med Paula och vänner efteråt. Det blir några spännande dygn nu. Vi måste alltså komma topp 5 för att kvala till VM i höst.

Paula
: Kommer ner på lördag

Vi hörs igen i dagarna. Lova mig bara att ni inte försvinner om det blir dålig uppdatering här inne? Ok?

Kanske ett lycka till också?

Kommentarer

 1. THERESA WILLIAMS

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) Kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  Genom drogunduspellcaster@gmail.com

 2. coutberto.pereza

  ozbiljna ponuda kredita
  Pozdrav g ili gospođa
  Mi smo kršćanska organizacija koja kredita financija u iznosu vam je potrebno i uz uvjete da bi vaš život lakšim. Nudimo kredite od 7000 € do 500.000 € grešaka za porez od 3% za bilo tko zainteresiran, možete nas kontaktirati putem našeg e-mail adresu: coutberto.pereza@gmail.com

 3. Frida

  Lycka till!!! Heja heja heja heja! Stressa inte med uppdatering! Jag orkar nog vänta 😀 h. Finsk följare 🙂

 4. Janssen Wihelmus

  A funding opportunity for those who have projects, and personal financing need. You can now get a loan and solve your financial difficulties without constraint. Several solutions available to you with conditions that make life easier.
  Email: prouvost816@gmail.com

 5. S

  Lycka till Hugo!
  Jag åker ner tillsammans med ”crossfit onyx the usual suspects” jag tränar tillsammans med mina kompisar på crossfit sydkusten och de ska tävla med crossfit onyx från Borås! Ska bli så kul att se och hejar såklart på dig också!

  Lycka till!

 6. lankredit

  lån erbjudande till behövande

  Om du letar efter ett lån mellan individer att antingen höja dina aktiviteter antingen för ett projekt, inga bekymmer. Vi finns tillgängliga för att tillfredsställa våra kunder på rekordtid.

  För ytterligare information, vänligen kontakta oss på e-postadress: lan.leankredit001@gmail.com

 7. Lovisa

  Denna underhållande favvoblogg skulle jag inte lämna om så uppehållet var en månad! Stort lycka till Hugo, vi håller på dig och kommer följa varenda miniuppdatering med spänning!

 8. Mathilda

  Lycka till!!! Kör hårt och visa fanskapen vem som är bäst!!! Fyfan vad taggad jag själv blev nu, måste ta lugnande eller något. Men vafan kör hårt och vi väntar här på uppdatering.

 9. Maja

  Stort lycka till! Vi är många läsare som följer dig med live här hemma 🙂 Ta i så in i jävlar i helvete Huggsan!!!!!

 10. Lindha

  Önskar dig ett riktigt stort lycka till Hugo! Även om jag inte känner dig så har jag följt dig ett tag nu och en sak är jag söker på och det är att du har ett sånt jävla drog indig, du ger dig inte i första taget. Jag VET att du kommer fixa detta.

  Många kramar från Norrköping 🙂

 11. Lindha

  Önskar dig ett riktigt stort lycka till Hugo! Även om jag inte känner dig så har jag följt dig ett tag nu och en sak är jag söker på och det är att du har ett sånt jävla drog indig, du ger dig inte i första taget. Jag VET att du kommer fixa detta.

  Många kramar från Norrköping

 12. Hanna

  Lycka till Hugo!!

  Lyssnade precis på senaste avsnittet av podden, så fint när du berättade dina känslor kring när Paula kom hen och ni inte hade samma känsla, du verkar vara så connected med dina känslor och det är underbart ❤️

 13. Amanda

  Haha jag gick på att du skulle sluta blogga helt ? Glad att det inte är så för din blogg är verkligen grym! Stort lycka till och håller tummarna ??

 14. Sofia

  Kör hårt och lycka till, Hugo! Kom ihåg att njuta av det hela också, att du faktiskt tävlar i EM!! Så stort!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.