AllmäntFamiljelivTräning & kost

Det bästa som finns

Är när familjen kommer och hälsar på pappa på boxen.

Molly lyssnar riktigt bra på vad jag säger

Jag hann också leka lite. Här i räcket:

Och här lite handstand:

Christian, som är en av ägarna till Crossfit Unique. Grym snubbe och det bästa han vet är strikta handstand push-ups och Empanadas. Idag när jag körde mina strikta HSPU satt han bara och log eftersom han gjorde dubbelt så många som mig på sitt pass. Bajsövning. Jag har för långa armar och kanske är lite för svag =)

Annars har det varit mycket idag. Därav den usla uppdateringen. Vissa dagar är lugnare än andra och då hinner jag med mer.

Idag var det möten på tapeten, sen träning och efter det åka och bada med Molly. Fan vad hon älskar vatten. Själv sitter jag i barnpoolen med gåshud, hackar tänder och allt jag tänker på är hur skönt det skulle vara att hoppa i bubbelpoolen och umgås med resten av seniorerna som sitter där och myser. Vi provade en gång och det gick lika bra som Paulas första körlektion (hon kraschade).

Efter badet åkte dagens outfit på.

Kommentarer

  1. claudia

    Kass körskola! Dubbelstyrningen och pedalerna finns för att körskoleläraren ska kunna hoppa in när något är på väg att gå snett!
    Låter som det kanske vore bäst att byta skola istället för att slänga pengarna i sjön, eller byta körlärare!

  2. Petra

    Haha Mollys kroppsspråk helt underbart när du ber henne hoppa o hon bara tittar på dig och visar med sin blick:Glöm det! Hoppa själv!:)

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.