Allmänt

Det är dags

Jag hade tänkt hålla ut till bloggen fyllt 10 år men det börjar kännas ohållbart. Det har varit mycket snack senaste tiden om mobilmissbruk och att vi fastnar i våra telefoner. Paula brukar driva med mig om det rätt ofta men nu känns det som att skämtet inte är så roligt längre. Jag använder telefonen alldeles för mycket. Jag har fått en ingröpning på högra lillfingret där telefonen ofta ligger i handen och kan inte böja fingret ordentligt. Min naprapat har ordinerat mobilförbud alt att jag ska ha den i vänstra handen och det är fan omöjligt att ha mobilen i vänster hand? Då lägger jag hellre ner mina sociala kanaler. En hemlighet jag inte velat berätta förut är att jag missade Leonores första steg fast jag var med i rummet och fast Paula skrek att det hände. Jag var fast i en gruppchatt på Facebook.

Jag har tidigare rättfärdigat mitt användande med att det är en del av mitt jobb men nu när det börjar lossna med mitt företag Clean tänker jag att det är en bra timeing för mig att göra min exit från sociala medier. Det här blir mitt sista blogginlägg. På Insta har jag gett mig en nedräkning på 30 dagar – jag kommer dock göra mig av med min iPhone för att inte vara där så ofta och slösurfa. Istället kommer jag ha med mig Mollys iPad och vår goPro-kamera för att dokumentera det viktigaste. Det känns som en bra kompromiss från att vänja mig av med mobilen – en iPad är ju större och mer ergonomisk att hålla i. Så idag påbörjas min 30dagars-countdown till radiotystnad. Kanske ser ni mig fladdra förbi i Paulas flöde någon gång men annars får ni leta upp mig IRL eller via snigelbrev om ni vill snacka.

Lite vemodigt är det allt men vi kör inget långdraget. Tack för den här tiden – jag älskar er alla! Nu hoppar Huggson vidare mot nya mål!

Kommentarer

 1. Malin

  Ha ha ha förstod rätt snabbt att det var ett ”1 april skämt” … så lättlurade är vi inte Hugo … vi har läst din blogg länge och du skulle inte lämna oss på det sättet … bra försök dock! April april ha ha ha! 😀

  1. Malin

   Tove, seriöst? Fattar du inte att det är ett april skämt eller har du inte läst hela texten?

   Hugo skriver: Istället kommer jag ha med mig Mollys iPad och vår goPro-kamera för att dokumentera det viktigaste. Det känns som en bra kompromiss från att vänja mig av med mobilen – en iPad är ju större och mer ergonomisk att hålla i. Så idag påbörjas min 30dagars-countdown till radiotystnad. Kanske ser ni mig fladdra förbi i Paulas flöde någon gång men annars får ni leta upp mig IRL eller via snigelbrev om ni vill snacka.

   Hallå om du inte förstår att det är ett april april skämt efter denna texten så förstår du dig nog inte på Hugos humor 😉

   Tove … du behöver inte gråta dig till sömns. Hugo finns kvar här imorgon när du vaknar, lovar … ha ha ha 😀

 2. Malin

  Hahaha!!!
  Bästa april-luret! (Hade dock vart sjukt tråkigt om det faktiskt hade varit sant.)
  Keep up the good work och håll dig kvar på topplistan bland alla tjejer! 😉

 3. Sandra Augustinson

  Haha! April april, du jobbar ju med bloggen men är det inte ett skämt så blir det så tråkigt. Älskar din blogg, Hugo!

 4. Jenny

  Haha jag gick också på det först och blev sjukt besviken. Hoppas du fortsätter länge till! Du gör det så bra 👍

 5. Elin

  Om detta inte är ett aprilskämt vet jag inte vad jag gör.. Bästa och roligaste bloggen! Älskar dina instastories!!!
  Kram

 6. Delia

  OMG jag gick så på detta tills jag läste kommentarerna!! Detta är ju den roligaste bloggen jag läser så det hade varit så tråkigt haha. Första gången idag jag gick på nåt skämt 😂😂

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.