Tallin 2012

Dags för avgång

Summering av resan:

Tallinn är mycket bättre än vad jag trodde att det skulle vara.

Jag och Paula är fortfarande tillsammans.

Vi gjorde av med mycket mindre pengar än vad vi hade räknat med. Det är billigt i Estland om man nu inte ska köpa kärlek dvs.

Vi har haft bra väder hela veckan utom dag ett.

Estländare är inte det snyggaste folkslaget i Världen.

Det finns mycket att göra, hyra bil rekommenderas. Körkort krävs ej =)

Men egentligen så kan man åka vart som helst, bara sällskapet är bra. Med andra ord så ska jag låta Paula vara hemma när jag drar till Torrevieja i Augusti.

Veckans bild

20120720-140913.jpg

20120720-141003.jpg

20120720-141020.jpg

Livsfarligt, två babbar utan körkort och hjälm

20120720-141049.jpg

20120720-141127.jpg

20120720-142128.jpg

/Ses i Sverige

Kommentarer

 1. ll

  Asså vart har paula köpt skinnjackan som hon har på sista bilden??Så jävla snygg!!!Blir världens gladaste om du svarar:)

 2. JJ

  haha lite väl överdrivet hanna ? såg samma sak när jav var i estland som du beskrev de svenska kvinnorna, finns fula som fina överallt i hela jävla världen -.- tog åt dig lite väl ändå, å vart har du läst att dem ska va bland de vackraste ?! aldrig hört..

 3. Hanna

  Det heter ester, inte estländare, sedan finns det massor med ryssar i Estland, som jag som est tycker är fula. Estniska kvinnor sägs vara några av de vackraste i världen, fine, alla tycker olika men efter att ha bott i Sverige i tio år så kan jag säga att medelkvinnan i Estland har hand om sitt utseende dubbelt så mycket som svenskan som går runt i mjukisbyxor, tshirts med fläckar och otvättat hår. Okej, alla gillar kanske inte gelénaglar med massa krussiduller, toppar med smala, låga jeans och slingor i håret men det är bannemig bättre än ovårdade händer och ovårdat hår, till exempel. Att använda converse är okvinnligt och man använder aldrig kavaj utan höga klackar, här, eftersom att det är oskrivna regler – slutsatsen är att det är så olika kulturer. I alla fall, jag är också på semester här i mitt hemland just nu också och jag såg dig och Paula promenera ut ur gamla stan typ förrigår, ni är jättesöta tillsammans 🙂

 4. Isabell

  Har en liten fråga. Läste att du var i thailand och tränade thaiboxning. Och ska själv göra detsamma. Så tänkte höra om lägret var bra, var det låg och vad det hette? 🙂

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.