Uncategorized

Dags att återgå till det normala igen

Vi har haft några dunderdagar i Lagonissi, men nu är vi tillbaka i vardagen och barnen har precis lämnats. Jag och Paula tyckte det var läge att plocka fram en lite mer hälsosam livstil efter att ha levt på öl och vin sedan i torsdags.

Så barnen fick sparka sparkcykel till förskolan. Jag och Paula gick bakom. När tjejerna var lämnade fortsatte vi runt långsjön och nu sitter vi inne på ICA och tar en kaffe.

Det kommer inte bli svinlätt att gå in fastan igen, men en dag brukar det ta innan det ger med sig. Ikväll kommer nog vara värst. Många av er har frågat vilka tider jag kör mellan och det varierar ganska mycket, men oftast försöker jag äta mellan 11-19. Jag tycker den tiden känns optimal, vet jag att jag ska ut och äta på kvällen så fastar jag fram till 13-14:00 och vet jag att jag ska träna på morgonen så slutar jag äta vid 17 dagen innan för att kunna få i mig ett mål i samband med träning.

Sitter ni fortfarande hemma så sätt på er en mössa när ni går ut. Det är svinkallt ute!

Kommentarer

  1. Cecilia

    Kanske en otroligt dum fråga men, du får alltså inte dricka tex vatten eller kaffe UTANFÖR fönstret? Har läst om periodisk fasta men står inget om dryck osv, skulle vilja testa men skulle även vilja dricks kaffe dem nätter jag jobbar 😅

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.