Uncategorized

Dagens utflykt

Puerto de Mogán. En kvart med båt från oss. Det vi hade med oss var att det var fredagsmarknad och en mysig liten by. Det visade sig vara ett guldkorn med kanaler som i Venedig och vart man än kollade så var det musik för ögonen. Marknaden var grym och jag tänkte att jag skulle köpa nya badbyxor, det slutade med hatt och linneskjorta:

Vad tycker ni om hatten?

Paula ville låna en vända också:

En annan grej jag märkt är att jag gillar att dricka öl ur små glas. Det smakar annorlunda och bättre. Håller ni med?

Jag lovade Paula att jag skulle äta fisk idag. Jag gjorde det och jag kommer aldrig mer att äta fisk på restaurang. Varje gång har jag blivit besviken och idag var inget undantag. Min tonfisk var lika saftig som en disktrasa som legat i kökslådan i 14 dygn. Det finns få saker som gör mig så ledsen som äcklig mat. Hur paula kunde vara nöjd med sin mat kan man fråga sig också:

Annars: Har vi strosat runt hela dagen. Vi har badat och shoppat. Leonore fick äntligen köpa sin bebis som hon tjatat om i 100 år. Varken jag eller Paula har fattat vad hon menat, tills idag. Ni vet dom här småhundarna som låter och kan gå själv? En sån ville hon ha. En bebishund till sin hund som hon redan har 😂

Vid 17:30 gick båten hem:

Nu: Äta!!!!

Kommentarer

 1. J

  Vad trist med fisken, jag brukar just passa på att beställa fisk så att jag får den bra för en gångs skull eftersom det är svårt att tillaga det själv. Tonfisk och torskrygg är mina favoriter. Det kanske blir bättre i Sverige förresten…. 😊

 2. Nina

  Kul med ölen. Håller helt med. Precis som att det mycket godare att dricka kaffe med mjölk i glas! Knäpp man är 😂

 3. Iva

  Jag utmanar dig!
  du måste äta fisk på Wedholmsfisk i stjlm. Då kommer du för första gången säga att du älskade det!!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.