Allmänt

Dagens träning

Iron Man provade crossfit för första gången. Hans upplevelse: 

”Grymt kul att testa Crossfit med min kompis @huggson Hugo är verkligen duktig och dessutom väldigt pedagogisk och gullig och peppande. – Kom igen nu Iron Man !! ropade han glatt när räkan skulle köra knälyft med vikt och akrobatiska chins. Sen bjöd han på nya goda @cleandrinks med päronsmak! ??? Jag har nu bestämt mig för att bygga ett Crossfit- gym i min studio. Måste bygga lite volym i kroppen och få lika snygg kropp som Hugo. De flesta killarna (speciellt @maxolivestrand ) som kör på CrossFit Nordic får stoltsera med sina vackra kroppar i olika gay-forum. Mig ringer ingen och vill se naken. Det måste bli ändring på det. Iron Man ska bli uppskattad gay-ikon 2018. Så får det bli”.

Jag tycker att crossfit-gym i studion är en av Bingos bättre idéer. Jag ser fram mot helgen som kommer, tror att det kan bli bra snack. Förmodligen är det Bingo som kommer vara min coach då. Crossfiten behövs inte skitmycket när man springer.

Kommentarer

 1. THERESA

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare.
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom drogunduspellcaster@gmail.com

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.