Uncategorized

Dagens sms

Klart att Mollan ska ha ett syskon, eller två..

20130627-200650.jpg

20130627-200702.jpg

Kommentarer

 1. Felicia

  Klart ni ska ha en till!! Ni har ju fått en sån fin bebis och verkar ta det här med föräldraskap på ett jätte härligt sätt 🙂 Jag har en liten född 16e april och en 2åring 🙂 Visst är det fullt upp, speciellt när 2åringen både är inne i en trotsperiod deluxe och är svartis på lillebror, jobbigt ibland? Ja absolut, men shit vad kul det är!!! Jag vill också ha fler 🙂

 2. Veronica

  Jag är trilling…om du vill så kan du få kontakta min mor och far så kan de berätta lite mer om hur det var att mitt i studierna få beskedet att det inte bara väntade ett utan tre barn. Sen kan du se om du vill fortsätta hoppas 😉

 3. H

  Det är en j* vla skillnad på att ha 2 barn mot ett. Plötsligt vill man dela sig på fyra. En som tar hand om maten, en som sover, en som tar hand om ett barn, en som tar hand om det andra och en som sköter hushållet… Oj det blev visst fem :))

 4. Camilla

  Ååå ni fina fina familj!!!❤ Ni är så söta!! Som jag nyss skrev till Paula:det är en sådan relation som ni har som man ska sträva efter att ha!!;) Tack för att ni delar med er utav Er kärlek!❤ Ha en fortsatt bra dag!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.