Allmänt

Dagens minne och hur bröllopet känns för mig

Lämnat:

Packat:

Gästpoddat:

Packat:

Byta däck på Paulas bil:

Exakt i den ordningen har dagen varit. Jag gästade Paula och Johannas bröllopspodd, ganska roligt att podda igen. Johanna undrade hur jag såg på vissa saker kring bröllopet och jag berättade exakt hur jag kände haha.

Jag jämför vårt bröllop med en graviditet och förlossningen är själva bröllopet. Ungefär så känns det. Paula bär bröllopet i magen, vilket gör att det inte är så mycket känslor hos mig just nu. Ju närmre vi kommer desto mer känslor får jag.

Dom här träffarna vi har med vår koordinator är som när vi går på ultraljud och kollar så att allt går bra och när vi är och kollar blommor, smoking, tårta etc. Det är som när vi köpte vagn, kläder och tapetserade Leonores rum. haha

Så just nu är jag lugn, men jag kan tänka mig att om ni frågar mig i augusti så kommer det vara lite mer stressigt. haha.

Idag: Jobba lite till, sen hem och packa inför Spanien.

Dagens minne: Kenya november 2016 och jag gav lokalbefolkningen det bästa Sverige har, snus. Annars en helt otrolig resa som jag aldrig kommer att glömma. Vi åkte dit ihop med Zoegas för att titta hur kaffe framställs och besöka kaffeodlingar. Hela resan gav både mig och Paula perspektiv. Allt som är så självklart för oss, var en dröm för dom. klyftorna mellan fattiga och rika var påtaglig och medelklassen existerade inte riktigt.

I Sverige beräknar man tiden på hur långt man har att åka. Om jag ska åka 45 mil så vet jag på ett ungefär hur lång tid det kommer ta. I Kenya kunde 10 mil ta från några timmar till en hel dag, man visste inte. Asfalterade vägar är fortfarande lyx om man kommer ut på landet, gatubelysning finns inte och dom har satt upp väg gupp på motorvägarna pga för många dödsolyckor (folk använder motorvägarna som cykel och gångbana också).

Allt var så annorlunda och det var de som gjorde resan mäktig.

Paulas favorittoalett:

Utsidan: 

Kommentarer

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.