AllmäntCrossfitTräning & kost

Crossfit VS Disco

Man får väl säga att det har hänt lite grann sedan jag började med Crossfit. Det har blivit ett par timmar i CF gymmet från min sida dom senaste åren. Det var när jag började med Crossfit som jag ändrade min livsstil. Jag la ner festandet, sena kvällar och dålig mat. Det var också då resultaten kom.

Oavsett om det handlar om att tjäna 1 miljon kronor eller om att skaffa sig en bra body, så handlar det i grund och botten om samma sak. Du måste först bestämma dig, du behöver en plan och sedan en hel del verktyg. Därefter är det bara att jobba stenhårt mot målet.

Vad är ditt mål?

Innan:

IMG_0778_2

IMG_9094

IMG_2802

Nu:

IMG_4142

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PA140216

Kommentarer

 1. Prettyhomeblog

  Håller verkligen med dig. Man måste ha mål annars funkar det inte. Kämpar själv mot att bli mer i form än någonsin och jag fyller 50 år nästa år…
  Äger och driver inrednignsbutik och ett blogg där jag bloggar om framför allt inredning men även träning och hur det är att träna mot tuffa mål när man är i min ålder.
  Gilla att läsa andra inspirerande bloggar!
  //Berith

 2. GC

  Du har verkligen en kropp att vara stolt och glad för. Du har jobbat mycket för den och är värd mycket beröm. Hugo, en fråga. Du ska ju åka vasaloppet med Bingo, har du sagt,. Ska du träna på något speciellt sätt inför det?

 3. Kim

  Kan Du förklara varför Molly sitter framåtvänd i framsätet på prydnadskuddar medan du filmar istället?? Anmäla är vad man borde göra.

 4. Ella

  Bra jobbat!!

  Har en fråga, är lite sugen att testa på crossfit. Men är det crossfit gym som gäller då? Väldigt saftiga priser för en student tyvärr, men har samtidigt noll koll på hur jag ska träna. Vad tycker du att jag ska göra?

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.