Miami 2011

Columbus den andre

Nu har vi faktiskt slaggat lite. Vad är klockan i Sverige?


Här är klockan 12 och vi ska till stranden. Eller inte Belinda för att hon är sjuk. Miami va. Vad tror jag egentligen om mig själv, många som undrar. Att jag är någon sjörövare eller något..


En grej som faktiskt är ganska kul är att dom flesta som jag träffar för första gången redan har en uppfattning om mig. Jag dock, har inte någon uppfattning om någon som jag träffar. För mig så är det lite sjukt, ska folk döma mig innan jag ens har öppnat käften? innan jag ens har tagit ett andetag? Tydligen, dagens samhälle va. Känns inte bra för mig, men det är väl en del av detta a-b-c-d(vad ni nu vill sätta för bokstav) kändis liv i guess.


Den uppfattningen som folk oftast brukar ha är att ”vem tror han att han är” ”jävla stekare”eller ”jävla översittare” det som dock är roligt för mig är att 99% ändrar sin uppfattning efter första mötet med mig. Visst jag kan vara jävligt dryg, jag kan säkert vara nedvärderande också utan att jag tänker på det men jag är faktiskt en jävligt snäll och jordnära kille, innerst inne iaf. Man lär inte känna en person genom ett par blickar.


Dom som förtjänar dryghet ska också ha det och det får dom av mig. Gillar jag någon så märker den personen det ganska fort eftersom att mitt hjärta är ärligt.


Kommentarer

 1. Lolita

  allstå snälla varför går ni in i hans blogg om ni ändå ska bara kommentera så fula kommentarer.
  Om ni inte tycker om hans blogg så sluta besök den och sluta kommentera så fult,orka att ni ens har tid för sånt.

  1. Ingrid

   Margareta Hagstrom Eriksson skriver:Underbart! Blev je4tteglad ne4r jag uppte4ckte le4nken i din gamlma blogg!! Satt precis och le4ngtade efter lite surdegsbloggande. Tack ff6r att du bf6rjat skriva igen, du har varit ve4ldigt saknad. Maggan

 2. frida

  FETT HETT, du är ju grymt sexig ändå ska du veta pojken lilla! Brudar får du ändå om inte mer nu när man tycker synd om dig 😉

 3. Bilge

  Hej! Aj, ditt ansikte… först trodde jag att det var halloweenstyle, men så såg jag att du var sån i planet och blev förvånad, verkar som ett stort slagsmål. Usch… håll dig borta från sånt!!

 4. SLEEPY

  HAHAHAHA VILKEN KOMENTAR 😆 SHIT HUGO DU KOMMER VA FETT ÄRRAD AV KILLEN SOM GJORDE SÅ MOT DIG! GÅ TILL NÅN LÄKARE DÄR I MIAMI SÅ KANSE DOM FÅR BORT DET FÖR NÅGRA TUSEN 😉

  DIN VÄN SLEEPY

  DU VET DENSANNAVERKLIGHETEN 8)

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.