Uncategorized

Clean happiness

Inlägget innehåller reklam för mitt företag Clean Drink

Som egen företagare är det sånt här som gör att hjärtat slår ett extra slag och man får en varm känsla inombords. Vår smak Passion känns som en fullträff och att ni gillar den gör mig lyckligare än Leonore när hon hittar gammalt godis under soffan. Att få se att det tar slut i hyllorna och bli taggad på Insta av er som köpt och älskar den fan guld. Fortsätt gärna skicka till mig – jag blir glad för var och en av er.

Ni som testat – vilken är er favoritsmak?

Kommentarer

 1. Sofie

  Hej!
  Jag älskar era drycker! Frontade clean på Ica Spånga då den var gömd bakom och bredvid Njies äckliga drycker. Jag flyttade om så att njies rosa stod till vänster, i mitten deras bruna och sen kom eran Hallon.😃 förut var den blandad med Njies rosa. Nu hittar alla er produkt

  1. Hugo Rosas
   Hugo Rosas

   Gnista, Sävja och Gränby vet jag har. Om ditt lokala Ica inte har är det enklaste att be personalen ta hem – Clean finns på centrallagret så alla Ica kan lätt beställa hem och dom tar hem det folk frågar efter =)

  2. Malin

   Tips: Jag har även sett att Clean finns på Ica Nära Hörnan på Artillerigatan 16 (så relativt centralt i Uppsala). Perfekt för oss studenter att cykla dit från BMC, Geo, Blåsen och EP när man behöver ny energi i tentaplugget. Såå uppskattat!! 😍🙌

 2. Jessica

  Har alltid gillat clean, ända från början när den var grå och när de fanns vattenmelon, men nu är passion och päron godast! Fina färger också haha

 3. Mia

  Vad är det som händer på din insta story? Herregud fulla vuxna människor bland så småa barn… förstår bara inte varför man måste dricka föran barn? Man kan dricka til middag men att dricka sig helt full framför så småa barn kan jag bara inte förstå.

  1. Fe

   Haha Mia, du kanske ska kolla på insta storys en extar gång innan du kommenterar nästa gång? Pinsamt att du som vuxen människa sitter och spyr ut gala om information som du tror är rätt bara för att du tolkade det så? Va tyst nästa gång istället för att yttra dig, usch!

 4. Ella

  Passion och hallon/smultron är verkligen de bättre sakerna på marknaden och jag gillar er design! Hade varit uppskattat om ni kunde ta fram en variant som inte hade en läsk karaktär. Tänk mer smaksatt bubbelvatten med en koffein och vitamin boozt! Skulle passa grymt med er slogan

 5. M

  Passion.

  Har testat päron och exotic innan, men tycker båda har någon konstig bismak.
  Nu har jag fått en utmanare till Celsius hallon/acai.

 6. Katja

  Passion utan koffein är lätt den godaste av alla drycker och märken på marknaden. Den med koffein är också god men passionssmaken känns ännu fräschare i den gula. Har föreslagit att Gnesta ishall ska ta in eran dryck också!
  Tror för övrigt att passion är mångas favorit då det alltid finns minst av den i butikerna 🙂
  Bra jobbat!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.