Clean Drink

Clean drink + Ben Mitkus = sant

I samarbete med Clean Drink är det kul att vi igår kunde avslöja sommarens nyhet. Clean Drink och Ben Mitkus har haft en intensiv relation senaste månaderna och nu kommer vårt kärleksbarn – Cactus/lime. En garanterad törstsläckare i sommarvärmen 🔥 Från och med nästa vecka kommer den börja dyka upp i handeln.

En fröjd för ögat när en ny smak rullar in på lagret. Vad tror ni om cactus/lime – en hit eller? Vad önskar ni för smaker?

Clean Drink Ben Mitkus

Kommentarer

 1. sara

  Cactus/lime känns så lamt och gammalt. Typ alla cider och läsk finns i cakctus/lime. Men kanske supergod, jag har ej testat.
  Men vad sägs om nåt som smakar viol? Fan vad jag älskar viol och det finns ju typ inte att hitta nånstans i nån dryck! Typ viol/citron eller viol/krusbär….Hade köpt direkt ha ha.

 2. Tina

  GUARANA! Saknar den gamla energidrycken BURN, något liknande hade verkligen piggat upp. Plus att guarana ger extra energi!

 3. Annelie

  Åh dem ser gudomlig ut! Hoppas den smakar så också!
  Jag önskar smakerna cola, ananas och jordgubb/lime 😋
  Grymt jobbat med Clean! 👌👌

 4. Therese

  Hej Hugo! Smakat clean och en stooooor tumme upp!! 👏🏼 bra kämpat. Bra gjort. Er nya smak med Ben, som är cactus/lime innehåller den konstgjord citronsyra? Alltså ämnet E330? Med tanke på limesmaken?

 5. Tove

  Körsbär!!! Vore så gott, speciellt om ni får till smaken rätt(vilken jag tror ni kan med tanke på hur alla de andra clean smakar, topp!)

 6. J

  Jag minns Cactuslime Xider, som jag drack massa av en immig natt för många år sen och kräktes ganska bra efteråt. 😄 Har sen dess lite svårt för ciderdrycker… Men den här är nog toppen! 👍

 7. Johanna

  Åh längtar tills jag får smaka! Älskade kaktus/lime i x-ider när jag var ung 🤣🤣 en smak jag skulle vilja se på marknaden i clean är fläder-citron

 8. Nathalie

  Jag skulle vilja ha vattenmelon! Ni har fått till smaken på passion så bra! Hade önskat en lika bra vattenmelon :))
  De som finns på marknaden är inte riktigt ”äkta”. Tror att ni skulle lyckas bättre 🙂

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.