Cirkus apor

En lugn minut i denna cirkus. Jag har nu låst in mig på toaletten för att få blogga och slappna av. Jag är med tre grabbar som har precis lika mycket damp som mig så ni kan ju fatta hur det är hehe, nej men jag har jävigt kul här uppe, saknar min lilla bebis lite granna men henne kommer jag få pussa på imorgon.

Idag så har vi varit uppe i backen och åkt lite, satte bakåtvolt för er som är intresserade av det, jag själv är ganska stolt faktiskt 🙂 När vi hade åkt klart så drog vi till hotellet, satte på oss badbyxor och drog ner till poolen, badade lite jacuzzi, simmade lite i poolen och tog några bira. Nu är vi uppe på rummet igen för att byta om för kvällen.

Ikväll så spelar Petter på bygget så vi ska dit och leva livet. Älskar er, eller?

Lite Bilder från idag

Jonte och Mel-Terminator

Jag och Jonte

Patetiska killar som söker uppmärksamhetKommentarer

  1. Bella

    fy fan vilka sexiga killar jag blir K-Å-T för fan och det vore inte helt fel att se Paulina ha en trekant med sin kille och dendära Sebbe 🙂

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.