CHALLENGE BOY SUPERHERODRÄKT!

Kolla på dessa dräkter, ganska shyssta tycker jag. Därför ska jag sy upp min egna dräkt med en mantel som jag ska ha på mig när jag ska hoppa fallskärm i sommar. Jag ska ha den på mig på alla uppdrag där jag flyger i luften. Kan Spindelmannen, Stålmannen och Läderlappen så kan fan jag! Tongue out

Är det ett flygplan? Är det en fågel? Nej, det är Chaaaaaaaaaaaaaalleeeeeeeeeeeeengeeeeeeboooooooooooy!!!!!!!!!!!!!!! 🙂

 

 

Kommentarer

 1. Frida

  Jag klicka in mig här genom att en annan bloggare skrev om detta. Onekligen är det Linda som han pratar med och hur man än vrider och vänder på det hela så går det inte att undkomma att Linda ändå säger vissa pinsamma saker. Men det jag vill komma till är att lägg ner, skit i henne, gå vidare. Varför lägga energi på henne om hon är dittan och dattan? Det jag tycker är omoget, barnsligt och förjävligt är inte att Hugo lägger ut detta utan att han ljuger om hur när och var! Allt för att försöka förstöra vilket han inte lyckas med….

 2. Ine

  Hej Hugo!
  Hur såg Linda ut när hon tog av sig allt löshår o allt smink? Hon ser ju onekligen vacker ut på bilden du har här men håret ser inte äkta ut…. 🙁 och i vissa bilder på nätet ser hon ut verkligen äldre än vad hon är…….Hon verkar också riktigt omogen.. Kanske tur för dig att hon hittade sin mus-ikant och du slapp henne.
  Hoppas det kommer mera Linda i telefon 🙂 Du kanske har några filmsnuttar i lager också…

 3. Business

  Det här knäcker!

  Vad kostar det att köpa in sig som del-ägare i din blogg??
  Den här bloggen kommer bli stor, utan tvekan!

  Vänlig hälsning / Möjlig köpare

 4. Någonstjejblink

  Men Frida om du är så mogen orka ens kommentera då… och dessutom behöver man inte lägga ut dess klipp för att man inte gått vidare utan för att det är fucking hilarious… Linda är så jävla skenhelig.. som att en unge, förlåt mej en -ny- unge, tar bort hennes white trash stämpel… hon kunde ju börja med att lägga tid och ta hand om dom hon redan har. och by the way ska hon kommentera att Hugo lever i hennes skugga för att bli känd? Linda har byggt hela sitt kändisskap på att ”tala ut” så fort någon börjat glömma henne, livrädd att försvinna ur media och bli ännu en bortglömd c-kändis… så patetiskt… vad har hennes egna bedrifter varit under åren egentligen? tänk på det innan du sitter och moralkakar lilla söta hugo! 8)

 5. John

  Så jävla bra av dig att lägga ut sånt om den äckliga Transan !!!! För det e så hon ser ut efter alla hennes operationer !! Mer sånt Hugo Så kommer vi följa din blogg med ett nöje!! HUGO !!! HUGO !! HUGO!! Håller på dig killen ! 😆 😆

 6. Frida

  Fy fan vad patetiskt av dig Hugo. Den som gör bort sig genom att lägga upp detta är enbart du! Linda har gått vidare och det verkar störa dig till tusen! Att du efter så lång tid drar upp sånt här är bara pinsamt. Dina 15 minuter är förbi och kommer förmodligen inte tillbaka heller. Kom just på att du bara är 19 år, så vi alla kan nog förstå ditt beteende lite, alla har vi vart barn.
  Trots att jag bara är 23 år så känner jag mig som 35 i jämförelse med dig. Du kan bättre än detta, skit i henne och gå vidare….

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.