Uncategorized

Bra start

Startade fredagen tidigt på golfbanan. Fint väder och känslan för helgen är satt. Innan det är dags för helg ska dagens jobb betas av – nu kör vi så det ryker.

Hund har vi skaffat också. Barnen är överlyckliga. Synd för dom bara att det är över helgen 😕

Kommentarer

 1. Linnea

  Det beror lite på barnens ålder också. Jag har jobbat på förskola och haft vissa föräldrar som lämnat sina 1-2-åringar vid 7 och hämtat dem vid 16 (det är längre tid än många vuxnas arbetsdagar) där båda föräldrarna jobbat heltid, och i den åldern kan jag tycka att ”hur mycket nytta har en 1-åring av förskolan?”. Sen om barnen är 4-5 år, då kan de ju ta del av aktiviteterna på ett annat sätt, de förstår mer och har kompisar som de leker med, så det blir inte bara ”förvaring”. Det man måste tänka på är ju barnen i första hand. Man kanske ska fråga sig ”tror jag att mitt barn verkligen får ut något av att vara på förskolan dessa timmar eller blir det bara en plats att förvara barnet på för att både jag och min partner jobbar heltid?”

 2. Malin

  Hej Hugo!
  Bra blogg och väldigt vacker fru du har!
  Jag undrar, hur har ditt och Paulas förhållande utvecklats? Bråkade ni mer i början? Och har du blivit mer ”mogen” i förhållandet? Alltså att ni inte bråkar lika mycket nu som då för att ni har växt i ert förhållande. Hur har ni gjort?

 3. A

  Hur kan förskolan tycka att det är ok att du går och spelar golf samtidigt som dina barn är på förskolan?! Ni svarar aldrig på den här frågan.

   1. A

    Ok. Jag undrar bara då det går emot vad andra föräldrar får göra när det kommer till att ha barnen på förskolan.

    Jag dömer inte er för att ni lämnar barnen trots att ni inte jobbar hela tiden. Träna och spela golf är inte att arbeta. Men jag blir bara fundersam hur förskolan ställer sig till det? Även hur ni anser att det är rätt att lämna barnen på förskolan när du ska tex spela golf eller gå på en PW.

  1. Mia

   Eller att dra ungarna till förskolan när dom är så trötta för att träna eller för att spela golf eller när man bara är hemma. Ja ja ni har också ett jobb men det är skillnad på jobb och jobb. När man har inte ett jobb som man måste vara på kl.7.00, varför då ta ungarna til förskolan kl.7?

  2. Mikaela

   I Stockholm är det tillåtet att barnen på förskolan 100% och föräldrarna är fria att träna/fika/shoppa etc. En av få, kanske enda, kommun/län som tillåter detta! Här i Västerås har du barnen dom timmar du har behov av, alltså dina arbets-/skoltimmar. Om du är arbetslös eller hemma med mindre syskon så är det 15 timmar i veckan som gäller.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.