Uncategorized

Bra pass idag

Trots lite sömn inatt så kände jag mig pigg och stark. Jag körde ungefär i 30 minuter och låg på nästintill maxpuls hela tiden.

Jag lottade ut en eftermiddag på TMT här på bloggen för ett tag sedan. I eftermiddag tänkte jag dra vinnaren. Lite sent, jag vet. Men bättre sent än aldrig =)

Dagens pass, 4 varv:

– 15 burpees

– 10 benböj x60 kg

– 10 pullups

– 10 marklyft x60 kg

– 10 bicepscurl x40 kg

– 20 situps

Min tid: 14 minuter.

Bra träning är den som blir av”

Visste ni att Molly står förresten?

Kommentarer

 1. Johanna - Mamma till Sami

  Min son hade en likadan mössa förra året (: Så fina !

  Duktigt av henne att stå själv redan. Kan ju säga att min son var strax över 1 år 😉 Han kunde långt innan det MEN lite feg så när någon såg att han stod själv eller att han själv upptäckte det så oj men då gick det inte helt plötsligt 😉 Haha.

  Det är som när han började gå och han utbrister wow oj wow!! och skrattar 🙂 Är så glad att jag fick med det på film!! haha.

 2. Hanna

  Melissa: hahaha! 😉 är riktigt imponerad, hon är ju bara 6 månader. Snacka om tidig i utvecklingen, riktigt häftigt ju 🙂 haha

 3. Nina

  Inget är omöjligt, vår lilla tjej är 9 veckor och häromdagen vände hon sig helt själv..ja jag hjälpte ju henne lite till sidan men hon gjorde merjobbet själv!!

 4. Hanna

  STÅR hon?? Det kan inte vara sant? Utan stöd?? Helt otroligt, blev helt ställd när du skrev att nu kan hon stå och bilden. Min tjej är 1 vecka äldre än Molly. Och det finns inte på kartan att hon skulle kunna stå helt SJÄLV?? Asså jag dör. Det kan ju inte va sant, är bilden redigerad eller något? Snälla svara!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.