Allmänt

Bra minibuss

Ibland lånar jag Paulas bil som är en Citroen gran c4 picasso. Jag tycker om den ganska mycket, speciellt att den har lika många funktioner som en iphone. Den parkerar av sig själv. Det kan ni se här, perfekt för alla som inte kan fickparkera.

Bilen varnar för objekt som befinner sig i döda vinkeln. En funktion som man kanske inte tror är så bra förens man använder den. Hur många gånger har man inte varit nära på antingen krocka för att man vrider av sig huvudet för att kolla döda vinkeln, eller krockat pga att man inte kollat tillräckligt noga. Självklart ska man inte förlita sig på en lampa, men den tillför en enorm trygghet.

p7242850

p7242974

Massage i stolarna, visserligen bara fram. Men ändå.

p7242808

7 säten – Man får inte ett mindre kompani i bilen.

Detta inlägg är i samarbete med Citroen. Jag kan rekommendera er denna bil om 1. Ni vill ha mycket bil för pengarna 2. Är i behov av stora utrymmen i bilen 3. Vill ha många funktioner för så lite pengar som möjligt 4. Vill ha en säker bil. 5. Vill inte slösa en förmögenhet på drivmedel.

Kommentarer

  1. Hugo Rosas
   Hugo Rosas

   Om du hade haft körkort så hade du nog förstått att dom bilderna ovan är nästintill omöjliga att ta själv medan man kör. I en stor bil får det plats passagerare. I detta fall en passagerare som hjälpte till att ta bild. Kram

 1. Karro

  Hej Hugo 🙂 Jag har en liten fråga om filthy fifty. Vad anses som en bra tid för en tjej? Vad kör eliten på, en duktig tjej på och en nybörjare på? 🙂 Tänkte du har ju lite koll på sånt här 😀

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.