Uncategorized

Bra Hugge

Dagens har varit så jävla bra. Jag har tränat thaiboxning för första gången på 5 år, förstod direkt varför jag gillade det så mkt för 5 år sedan. Tack TMT och Emil:

Sedan skulle jag dra, stressad som alltid tänkte jag inte på att det stod ett stenhelvete bredvid bilen. Körde på stenen:

Ringde till försäkringsbolaget. 9000kr i självrisk, vilket skämt. Kanske kan laga bilen själv, lite silvertejp bah:

Torr hårbotten har jag också. Livet leker inte för Hugo just nu.

Men: Hoppas ni får en bra dag!

Kommentarer

  1. Kim

    Hahaha körde också in i en sten en gång. Var så jävla stressad så jag brydde mig inte. Kände att jag drog in i den & bara fortsatte gasa & körde iväg. Skadan var ju redan skedd. Min sambo blev mindre glad..

  2. Sara

    HAHAHA KÄNNER IGEN MIG. BACKA IN I EN STOR BETONG BLOMKRUKA HÄR OM DAGEN. DEN LIKSOM SÅG INTE MIG 😂😂😂😂😂😂 *HADE BRÅTTOM* HEJ HEJ MAMMA LIVET

  3. ida

    Det där verkar bara estetiskt, det kommer säkert mer skrubbsår med tiden, bättre att ta hela smällen då. Jag bor i Spanien, tror min bil såg ut sådär två dagar efter inköp…

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.