AllmäntFamiljeliv

Bra dag ändå

Försov mig. Hann precis till naprapaten i tid, fick behandling och grät som ett barn. Han gick igenom mina axlar och hittade ställen att klämma på som fick hela mig att skaka. Till slut fick han nästan sitta på mig för att jag skulle ligga still. När behandlingen var klar så skulle jag åka till kontoret.

P-bot på bilen, hade missat att det var p-förbud på gatan just idag av alla dagar. Ni vet när man har varit duktig och köpt biljett också.

Nästa stopp: Blev av en polisbils. Vet du varför du blev stoppad frågade dom. Ingen aning svarade jag. Då är det körförbud på pulkans bil som jag har idag. Den skulle ha besiktigats för en vecka sedan, något både jag och Molly har missat.

Någonstans hoppades jag på att dom skulle strunta i att ge mig böter. Hahaha. 1500 kr, catching.

Snacka om backdag. 2500 minus hittills.

Det positiva: Dagen kan bara bli bättre och jag vet några som har haft en värre dag =). En kompis och hans fru skulle flyga till Mexico, dom sov inte på hela natten för att kunna sova på planet. Bara det att när dom kom till Arlanda så var planet försenat till nästa morgon klockan 06. Så min vän och hans fru åkte hem igen, och tokdäckade. Nästa morgon vaknar dom av att Taxin stod utanför och hade panik. Väl i taxin så börjar ångesten krypa fram och dom börjar inse att dom kommer missa planet, vilket dom också gör.

Det positiva för dom: Dom drog till Thailand istället och kan nu säga att dom har åkt till Arlanda och tagit första bästa plan till varmare breddgrader. Win win.

Att åka till Arlanda och bara ta ett plan är min dröm. Det ska jag göra någon gång. Har någon av er gjort det?

Näähepp mina vänner, om man inte ska ta och smörja in håret då.

Kommentarer

  1. nellie

    Min pojkvän gjorde det för några år sedan. Han och 2 polare åkte fick en idé att dra utomlands på krogen en sen lördagkväll och drog direkt från krogen till Arlanda utan någon packning för att ta första bästa flyg vart som helst där de fanns en sol 🙂
    Dessutom gick bilen sönder på vägen så den fick dom ställa kvar och när dom kom tillbaka var den stulen. Men dom har ju en bra historia att berätta iaf 😉

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.