Bloggpaus

Kommer att ta ledigt från bloggen imorgon, behöver det. Har ingen ork eller entusiasm för att blogga just nu. Men på torsdag så smäller det, hörs då!

Skulle vara soft med lite sköna kommentarer sålänge, kanske några värmande ord. Alla människor behöver bekräftelse, vissa mer än andra 🙂

Godnatt.

Kommentarer

  1. Alicia Francke Bocio

    Haha, fick höra att detta skulle vara på torsdag så jag utgick ifrån det, därför jag inte kom inte för att jag tror ngn bryr sig, menblev hur besviken som helst när jag såg att det var idag. Helt sjukt. Jaja får iallafall tacka ändå för att man vann, Justin bieber blir nog min man i framtiden haha! taaack iallafall och fan va förvirrad jag är. :S

  2. Elin

    Hej Hugo.. Jag har en frågaa som jag hoppas att du kommer svara på.. Hade du tyckt att Daniel Paris och Amir hade varit ett fint gay par? (:

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.