Blir trött på folk som inte fattar..

Läste lite på Amirs blogg där folk tyckte jag sög som PT. En del som erkännde själva att dom var feta men ändå VISSTE dom hur man skulle träna: -Man måste börja mjukt. -Man ska inte ta ut sig i början osv osv. (tillåt mig småle)

Dom människorna fattar ingenting!! Så håll käften nu och gör inte AMIR förvirrad! Amir har varit överviktig länge och provat alla jävla bluffmetoder som finns. DET FINNS INGA GENVÄGAR!!!! Allt handlar om att förbränna ordentligt och att kämpa. Ni har ingen aning om vad jag själv och andra som har t.ex ”tränade magrutor” går igenom. Jo, stenhård träning!!! Tror ni Bobby Udunco sitter o äter Pizza varje dag eller ens käkar godis?

Jag har tränat hela mitt liv och även pluggat kost/näringslära. Jag har blivit tränad av Sveriges bästa fystränare. Jag vet hur man gör för att få ett grymt resultat!

Med Amir kör jag ett lite annorlunda program dvs att vi börjar hårt och kör samma längd på träningen tills han klarar det målet. 8 km löpning har han aldrig klarat, men jag garanterar honom att han klarat det efter 2 veckor. Det kommer öka hans motivation ordentligt. När Amir sedan springer 8 km ensam kommer han skratta och tycka att det är roligt.

Man ska helst börja mjukt, och det rekommenderar jag till dom flesta,  men jag skulle aldrig lägga upp et schema till någon som jag aldrig träffat. Har du tex en gammal knäskada, allergi eller astma så måste du börja mjukt. Jag måste göra en grundlig undersökning av en person för att kunna lägga kost/träningsschema. Vad tycker personen om för mat, vilka svagheter, vilket godis m.m m.m. Efter detta sätter jag ett schema och i Amirs fall kom jag fram till att det bästa vore att börja hårt. Han är ung, bra muskulatur (under fettet), inga skador och för övrigt frisk. Jag gjorde även den bedömningen på honom att eftersom han är svag för sötsaker/fet mat så är träningsverk en jävligt bra ringklocka när man står där och ska stoppa godisen i mun. Det räcker med att han känner av träningen ordentligt i 1 vecka för att sötsuget ska försvinna. I övrigt så har jag lyssnat på hans behov, han vill se resultat snabbt, han vill få upp sin kondis och han vill även att det ska synas att han nu för en gångs skull tar tag i sin viktnedgång på RIKTIGT!!!

Jag har facit i min hand… Amir, koncentrera dig nu. Och ni andra som inte besitter min kunskap och som inte ser ut som mig, truten på er!

Nanokredit – lägst avgifter! Låna upp till 5000 kr till marknadens lägsta avgifter.

Kommentarer

  1. johanna

    jag tror inte hugo är någon badboy…. tror bara han hade lite otur 😛 men hugo….. du är för jävla sexig! 😳

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.