Uncategorized

Bli en del av oss idag

Det skulle vara roligt om fler föräldrar och gravida vill bli en del av Vimedbarn.se.

Jag vet inte om jag har många föräldrar och gravida som läser min blogg? Har jag det så tycker jag varenda en av er borde börja blogga på Sveriges i särklass vassaste och största föräldraportal =)

 Skapar en blogg gör ni HÄR!

Vill ni läsa mer om oss och vimedbarn så gör ni det HÄR!

Har ni några andra funderingar så tveka inte på att kontakta mig. Hugo@myshowroom.se

 

Kommentarer

 1. Isabella

  Hej! Jag är gravid och är i vecka 22 och skulle vilja blogga där men går det att ta med mina äldre inlägg från min blogg jag använder just nu?

 2. Elin

  Läste din blogg lite för ett par år sedan för att sedan sluta och inte läsa alls.. Nu sedan jag märkt att du blev pappa har jag börjat igen och förm för att jag känner igen mig i den nu:) Är själv 24 år och blev mamma för första gången i februari. Min son är 4, 5 månad nu och jag har en gammal blogg som jag inte uppdaterar särskilt flitigt men funderat på och verkligen velat börja med en blogg om vårt nya föräldraliv. Ska ta och kika på sidan, vore ju perfekt att starta upp en ny blogg på som mamma och fortf relativt ung iaf; )

 3. Valentina

  Jag läser oxå din o Paulas blogg. Blev mamma 2 dagar innan ni fick Molly, även på Danderyd. Har bloggat tidigare men är lite skeptisk med att lägga upp bilder på min lilla flicka…

 4. Linda

  Tycker det är jätte roligt att läsa både din och Paulas blogg!
  Jag har själv en blogg på vimedbarn.se och skriver om min 5-åriga dotter Molly som har diabetes.
  Tycker självklart att ni valde det bästa namnet till er dotter:)

  Ha en bra dag!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.