Allmänt

Big news

Inlägg i samarbete med mitt företag Clean Drink

Även om 2018 var bra, så kommer 2019 garanterat vara ännu bättre. V.4 kom vi in på Preem, någon vecka efter kom vi in på Convini som har kylar på över 1500 företag och V.15 (mitten på april) lanserar vi på Hemköp, Willys och Cirkle K.

Detta betyder med andra ord att man efter v.15 kommer hitta oss på:

7-eleven
Pressbyrån
Circle K
Preem
ICA
Hemköp
Willys
Convini
Direkten

Det känns som att vår resa har gått långsamt, men när man tänker på att vi hållit på i 3 år så har det gått rätt fort ändå.

Jag är stolt över det vi åstadkommit. Framförallt är jag stolt över min bror. Det är Fantastiskt att vi gjort/gör detta tillsammans. Jag hade aldrig klarat detta utan honom och Sebastian har varit nyckeln till framgången på många sätt. Dom stunder jag har tvivlat har han funnits där och peppat, och tvärtom.

Även om det var tufft i början, såpass tufft att man blev ifrågasatt av allt och alla så har jag och brorsan aldrig tvivlat på produkt och kapacitet.

Nu är vi ett härligt team som jobbar med Clean och det är skönt att ha medvind!

Hoppas ni supportar när ni hittar oss i din butik 🙂

Kommentarer

 1. Sofie

  Suportar alltid när jag ser er i butik, men jag saknar er på Coop, vilken är den butik jag oftast besöker. Håller tummarna för att ni även kommer dyka upp där en dag.

 2. Anna

  Så grymt jobbat!och vilka goda drycker! Jag hade med mig den blåa till jobbet,mina jobbarkompisar hade aldrig provat- de fick smaka av min och var i himmelriket, de sprang direkt till Convini kylen och köpte varsin. 😉 Nu är de lika fast som jag! Supergoda drycker,och fantastiskt företag, fortsätt som ni gjort/gör! Två tummar upp!! 🙂

 3. Emelie

  I början när det kom ut på Pressbyrån tänkte jag ”Jag ska inte vara den som är den och stöttar alla influencers som startar företag och blir kända direkt bara för de har en blogg”. Förlåt att jag tänker så (hata mig inte haha) men sen köpte jag den en gång för jag blev nyfiken på hallonsmaken och för att ge det en chans då jag var trött på både nocco och celcius den dagen. OJ VAD GOD! Smakade som hallonsoda och utan konstig bismak av BCAA. Efter det ångrade jag allt jag tänkte första gången och har köpt den några gånger till, dock fanns den bara på Pressbyrån vid detta laget och det var så dyrt där. Men är glad att man kommer kunna köpa det i vanliga affärer nu också för smakerna är ASGODA. Bra jobbat 🙂 !

 4. JENNY

  Såklart vi supportar!! Planerar att köpa en i varje smak 😍 Är dryckerna kolsyrade förresten? Testade en nocco hallon i helgen, spydde nästan.SMakade resorb

 5. Emma

  Har väntat länge men nu finns clean äntligen på båda ica i byarna där jag bor 😃 tycker dock att de är lite väl söta, jag gillar inte läsk… men energi ger dem!

 6. Malin

  Blev chockad när jag gick in i vårt ”livs” där jag bor i en liten by, och där fanns 4 olika smaker av clean. Ni når ut långt!

 7. Sandra

  Väntar på att man skall kunna köpa era kläder och stolt kunna visa upp hur grymt CLEAN är 😃. För det finns inte att köpa va?

 8. F

  Ännu inte lyckats smaka clean drink passion, jag dricker bara koffeinfritt, och har letat i hela jävla Örebro efter just koffenfria passion. Den finns INGENSTANS. Frågar dom i affären och den är alltid slut, vad fan är grejen?

 9. Jenny

  Stort grattis till alla framgångar! 🎉 Håller tummarna att du kommer fortsätta med bloggandet trots att clean går så bra.
  Kram

 10. Sassa

  Jag kommer ihåg att du tar eller tog betalkaroten. Jag tog det förra året och det funkade verkligen, brände mig inte som jag brukar kunna göra. Men nu till frågan, vet du om man kan ta det samtidigt som man är gravid? 😀

 11. I

  Jag har aldrig gillat såna där energi drycker.. smakar skit, helt onödigt osv. Men asså clean. Omg, så jäkla gott 🤗. Bästa är att clean finns i min lilla Ica butik i orten där jag jobbar. Jäkla va grymma ni är. För clean är gott på riktigt! Hoppas ni kommer till coop snart 😏

 12. Nina

  Allt annat är skit!!! Både nocco och celsius kan inge jämföras smakmässigt. så sjukt att jag druckit alla utan hallon/smultron. Köpte en idag och blev SÅLD?? Varför är det ingen som berättar hur den dansar i mun?

 13. Rebecka

  Åh yeeees jag jobbar på Circle k, blir jätte glad 😀 Då vet jag vilken dricka jag kommer att dricka på varje jobbpass 😀 Kommer absolut rekommendera den till kunderna!!!

 14. Marre

  Hej! Älskar verkligen clean, mina favoriter är passion och exotic. Har ännu inte hunnit smaka på ananas/mango, för att jag bor i Finland och har inte varit i Sverige på ett tag. Har ni nå planer på att släppa clean i Finland???

 15. Johanna

  jaaaaa!!!!!!! Tänkte senast i förrgår när jag handlas NÄÄÄÄÄR kommer clean in på Willys!?? Undra om man kan göra något för att få in dem? ! Äntligen!!! Så värda detta

 16. Therese

  Mannen köpte clean passion på lilla skepparns i Södertälje i måndags. Jag ska ju inte dricka som är gravid men smakade, och herregud så god! 🙌🏻

  1. Hugo Rosas
   Hugo Rosas

   Kul att höra att du gilla den – Passion finns även som koffeinfri (gul burk), den kan även gravida dricka utan problem 🙂

 17. Sara

  Hur funkar det egentligen? Ni berättar att ni finns på Ica, men ändå kan jag inte hitta Clean på Örebros största Ica butik? What’s up with that? Vem hos Ica ska man klaga till? 😝

  1. Hugo Rosas
   Hugo Rosas

   Hej,

   Vi finns inne på ICA centralt, med det sagt betyder det inte att alla butiker har Clean inne. Vissa är lite långsamma. Så saknar du Clean i butiken får du jättegärna säga det till dryckesansvarige i butiken 🙌

 18. Sandra Augustinson

  Jag älskar att ni har clean som är utan konserveringsmedel och massa tillsatser, jag är allergisk mot det och har inte mycket jag kan dricka. Men jag älskar Nocco och är så exalterad att få testa er clean också när den kommer till Willys och direkten, jag hoppas Strängnäs tar in de också så man får testa.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.