UncategorizedVideobloggar

Besvarar ryktena

Har softat hela kvällen med min skatt. Vi har bla kollat på X-Faktor. Är det någon mer än mig som tycker att Marie ät totalt värdelös i Juryn? jag sitter nästan och skäms när hon öppnar munnen. Det blir på något sett fel när hon som inte har uppnått något speciellt sitter och dömer andra.

Det är typ som att jag skulle få för mig att göra en låt och spela in en musikvideo.

Laaaaaaaa isla Bonitaaaaaa

Förresten en annan liten grej, jag ska bli farsa och Paula ska bli morsa =) Yes, ni hörde rätt. Det känns helt sjukt, det går inte att beskriva. Skulle jag sätta ett ord på det så skulle det vara underbart för det är vad det är. Jag älskar Paula, hon är min skatt och mitt allt och nu ska vi bli tre. På riktigt så börjar jag gråta nu när jag skriver detta. Ni som har varit där förstår säkert känslorna som jag känner. Paula kommer att bli världens bästa mamma och jag kommer göra allt som står i min makt för att bli världens bästa pappa.

Imorgon så ska vi på vår första kontroll, vi vet inte riktigt vad det innebär. Det enda vi egentligen vet är att vi älskar varandra och att vi kommer behålla barnet som just nu ligger i Paulas mage.

Resan har börjat

/Jag älskar dig

Kommentarer

 1. Anonym

  Stort grattis!
  Det ni kommer gå igenom är något stort, jobbigt men ändå underbart och kommer helt säkert blir det bästa i era liv. Kom ihåg att ta hand om varandra och graviditetshormoner är inte att leka med 😉

 2. Zaineb

  Grattis till Er, Hugo & Paula. Haha, alltså jag bara måste säga det Hugo; vilken HÖGER Paulina fick, älskar det! Hoppas att det går bra för Er, ni fina! Kram 🙂

 3. Nicole

  FAN VAD FRÄNT! 😀
  Hoppas du uppdaterar mycket om detta då det är intressant att veta vad som händer. Hihi, hoppas ni får en gullig liten flicka 🙂

 4. jennifer

  Faaaan va kul!!! Grattis till er båda! På nått sätt så känns det bara så himla rätt att ni två ska ha barn tillsammans, jag tror att ni kommer bli jättebra föräldrar!

  Åh, nu blev jag ju helt glad ju, grattis igen! 😀

 5. Evelina

  Åhhh kan inte annat än att säga grattis till er båda!!!!

  Som du skriver har resan bara börjat, men de är den mest fantastiskaste, roligaste och underbaraste resan man kan göra, och de kommer från hjärtat då jag blev mamma tidigare i år och också börjat min resa bara för några månader sen!!!

  All lycka till er, ni kommer klara det hur bra som helst!!!!

 6. clara

  Stort grattis!!!!
  Skulle ni någonsin behöva barnvakt så kan ni flyga in mig (bor i Växjö) och jag älskar barn!!!! 😀 Inte på något snuskigt sätt! hahah 😉

 7. anonym

  Fan va kul 🙂 Grattis! Du växer i mina ögon varje gång jag läser din blogg, många killar som skulle få panik och dra.. Som min kille gjorde, han sa att han inte vill ha sin dotter och har inte hört av honom sen dess.. Det va i början och nu ska hon födas om 30 dagar och fortf inte ett ord!

  Cred till dig 🙂

 8. Lotta

  Började typ gråta bara av att läsa detta. Ni kommer bli helt underbara föräldrar, jag menar.. bara titta på er! Lyckan och kärleken fullkomligt strålar om er! STORT GRATTIS och all lycka till er!

 9. frida

  GRATTTISSSSS HUUUUGGOO!!! Du kommer bli världens bästa pappa!!!! Och Paula kommer ju såklart bli världens bästa mamma! OMG Det här är helt sjukt, fatta att jag har läst din blogg i typ 3 år, förut var du fett omogen och oseriös och nu ska du bli PAPPA! Grattis igen och lycka till med allt!! Puss allra bästa bloggaren och challenge boyen!! 😀

 10. Mikaela

  GRATTIS TUSEN GÅNGER OM!
  Har aldrig kommenterat din blogg men jag rös när jag läste inlägget, vilken lycka! Vi hoppas nog alla på en rackarunge precis som sin pappa. 😉 GRATTIS IGEN!!!!

 11. julia

  Jag verkligen RYSER när jag läste detta, är ingen sån som brukar kommemtera mem.måste bara säga stort grattis till er!! Ni är sjukt söta tillsammans verkligen. Kan tänka mig hur glada ni måste vara, hon har ett litet liv inom sig som ni planterat tillsammans.. Ååh grattis muchos besos!!

 12. Molly

  Fyfan vad kul! Har precis blivit moster, och snacka om att känna sig stolt! Kan inte föreställa mig tanken, lycka till och inte för att ni inte redan visste detta, så kommer ni få världens snyggaste unge! Det är ju antingen en liten mini Paula eller en mini Hugo. Oavsett vad så kommer hen bli riktigt fin! Lycka till 🙂

 13. Theresé

  Åh jag kan nt vara gladare!! Ni är så fina tsm och ni kommer bli grymt bra föräldrar!! Lycka till!
  Btw.. Tycker paula kan börja blogga!

 14. Kristina

  Grattis till er båda 🙂 NI är perfekta tillsammans, suggar made this baby paula e sjukt vacker hoppas på flicka så att den får mammas skönhet 🙂 Puss paula

 15. Sofie

  Stoooooooooooooooooooort grattis till er!!!! Att få barn e de bästa som hänt mig, har 2 grabbar! Fick barn när jag va rätt ung (21) och e nu gift o grabbarna fyller 7 & 5 år snart! Tiden ruuuusar iväg!
  Ni kommer bli kick-ass päron!!!

 16. Erika

  Grattis till er!! vad kul! ska också ha min första nu i april. så det ska bli roligt att följa er, hoppas du skriver mycket om det!

 17. Nina

  Men åh!:) grattis fina Hugo och Paula! Ni har en underbar tid framför er! Och till er som neggar…sluta vara så bittra för fan. Var lite glada för Hugos och Paulas skull istället! Eller sluta läs bloggen om det sticker så i ögonen på er av andras lycka! Börja plugga psykologi, och lär er förstå andras lycka!

 18. Ems

  Onödig kommentar sanna

  Alla är olika en del är redo tidigare. Man kan väl säga att hugo tagit ut svängarna och levt sitt liv ändå? (inte för att livet stannar när man blir förälder men ni fattar va ja menar) Jag fick min son när jag var 23, levde ett liknande liv som Hugo- mkt festande. Jag var helt enkelt redo för att bli mamma. Livet stannar inte för man får barn. Jag utbildade mig efter min son föddes till personlig tränare och de jobbar jag som idag.

  Vem är du att döma om dom är redo eller inte? utifrån den lilla del du läser i bloggen så skulle du nog hellre knipit, inget är värre än sånt här där man inte kan vara glada för andras skull, folk har väldigt svårt att inte lägga sig i.

  OCH när dom vill gå ut med det bestämmer väl dom själv?

 19. Jessica

  Grattis till er båda, ta nu vara på tiden tillsamman för sen går tiden till den lilla bebisen och då glömmer man sig själv. Och sen när bebisen kommer så växer dom fort så ta verkligen vara på tiden.
  Min lilla dotter ska bli 2 år detta året och tiden har bara sprungit iväg.

  Ta han om er och njut nu så mycket som det bara går!

 20. Elin

  Stort grattis!
  Ni kommer bli kanonbra föräldrar. Jag skulle lätt vilja haft dig och paula som föräldrar. Hoppas allt går bra! 😀

 21. Sanna

  Grattis & lycka till! Ett barn kan inte göra er annat än glad även om beslutet att behålla är stort.
  Dock måste jag säga att många skaffar barn för tidigt. De är mer jobb än man tror och jag råder inga tvivel om att ni inte skulle älska varann, för de märks! Och du har vuxit upp och verkar vara en helt okej kille. Men ur eget perspektiv så måste jag säga att de är tidigt. Har ni ens varit tillsammans i 1 år? Vill ni inte studera? Paula nämnde att hon ville utforska världen lite först då hon bara är 20 år. Och en annan sak, tar man upp graviditetsbekräftelse INNAN man ens varit på kontroll? I vanliga fall berättar man för vänner efter 3 månaden (för de är risk för missfall innan). Nu hoppas jag såklart inte att ni skulle få ett men de är nåt att tänka på. Många grattar, men hade de hänt annat så hade folk sagt beklagar och ni hade mått fruktansvärt dåligt att hela svenska folket vet allt.

  Vill absolut inte låta negativ.. Grattis till er båda ialf och lycka till på kontrollen idag.

 22. Ems

  Men ÅHHHHH vad roligt Hugo, stort grattis!

  För ett år sedan hade jag tyckt de va sjukt men du har växt såå på senare! Framförallt verkar du ha hittat en toppentjej, ni kommer bli jätte fina föräldrar.

  Lycka till på en otroligt spännande resa! Kram

 23. jossan

  Stooort GRATTIS till er! Så fantastiskt kul 🙂
  Längtar tills det är min tur, ska bara gå klart universitetet och skaffa mig ett jobb först 🙂 haha

 24. Evelina

  Åh, grattis som fan Hugo!!! Har läst din blogg sen starten och detta va nog den gladaste nyheten du kommit med under hela jävla resan. Så himla lycklig för din och Paulas skull, ni är verkligen fina tillsammans och kommer bli en underbar familj. Grattis grattis grattis!!!!! <3 <3 <3

 25. Petra

  Mamma pappa barn
  Publicerat: juli 10, 2012 kl. 11:12 av Hugo Rosas

  Vad arg jag blir.. Att jag och Hugo aldrig ska skaffa barn tillsammans? Det första jag vill poängtera i det här inlägget är att jag absolut kan tänka mig att bilda familj med Hugo. Jag grundar inte min åsikt kring det bara för att jag är dötts kär i honom utan för att jag vet att han skulle bli en jätte bra pappa. Han älskar barn och barn flockas kring honom. Mina småbröder vill alltid hitta på saker med Hugo just för att han har en lekfull sida i sin personlighet. Han skulle ta ansvar på sitt eget sätt, jag ser framför mig hur Hugo skulle glömma bort att hjälpa sina knottar med läxor eller vems tur det var att hämta på dagis. Men sånt spelar ingen roll när man är varm, kärleksfull och glad. Man hittar ett sätt att få det att funka. Alla har olika förutsättningar men jag tror absolut att nästan alla kan få ett fungerande familjeliv…

  Jag är bara 20 år, det är mycket jag vill göra här i livet innan jag skaffar barn. Jag vill skapa en bra grund så att den dagen mitt barn kommer ska den få allt. Och jag lovar, mitt barn kommer att få hitta på knäppa saker som får både barnet och mig att garva ihjäl oss. Föräldrars egenskaper lyser igenom barnet och jag skulle bli överlycklig om jag skulle se Hugo i barnet. Det kanske inte var det allra smartaste att hoppa in i frysboxen i matbutiken men det var väldigt roligt 🙂 och ingen kom till skada så vad är grejen? Att döma Hugos och min kompetens som föräldrar utifrån ett foto tycker jag är jävligt ointelligent.

  Vårt barn skulle få världens bästa pappa så du kan ju ta din gamla cykel och cykla till baaahamas

 26. m

  Som sagt, du driver mycket på din blogg men hade varit så sjukt roligt om detta var sant! Ni verkar såå härliga båda två och kommer bli underbara föräldrar:)

 27. hannah

  eftersom du driver och skämtar så mycket i din blogg är det lite svårt att tro på de hära…du har skämtat om de förut så varför skulle du inte kunna göra de igen? 😛

 28. linda

  OHMYYYY Grattissgrattisgrattis och grattis igen! Shit vad kul för er =)
  Fattar ni hur snyggt erat barn kommer bli?;) damn! Grattis igen Hugo & Paula <3

 29. Camilla

  Blir så jävla glad så jag typ får tårar i ögonen när jag läser. STORT GRATTIS!!! ni är så fina tillsammans och jag tror verkligen allt kommer gå bra. Åh- asså grattis!!!!

 30. Jossan

  OMG!! Grattis, ramlade baklänges när jag såg det på instagram 🙂 ni är fan Sveriges finaste par just nu 🙂 hoppas allt går bra på kontrollen + bebisen kommer få dom bästa föräldrarna 🙂

 31. Lina

  Grattis era underbaringar!!! Med era utseende kommer ungen födas som topstjärna. Sen verkar ni vara riktigt goa oxå så det blir en lillstjärna med klass! Grattis mamma Paula till din bulle!!!!!!!!!

 32. Sara

  TUSEN GRATTIS!! 😀 Med tanke på föräldrarna kommer ungen kommer att bli den vackraste och roligaste människan på jorden! Det kommer bli ännu grymmare att följa din blogg nu 🙂

 33. Belle

  Jag vet att du skämtar och driver rätt mycket på din blogg, jag hoppas verkligen detta är sant. Hade varit fruktansvärt roligt! Ni är otroligt fina och vackra ihopa, all lycka till er och stort grattis 🙂

 34. linnea

  jättejätte mycket grattis! Glädjetårar från mig! Förresten, har haft koll på dig sedan den rätta för rosing. Bra val att lämna paulina!

 35. N

  Ni är så otroligt fina tillsammans, och det verkligen syns hur mycket ni älskar varandra! Stort grattis till er och lycka till med lillen i framtiden, ser fram emot att följa er resa här på bloggen.

  Ta hand om er, ni är grymma!

 36. isabell

  Gråter påriktigt för jag blir så glad för er skull, följt din blogg ända sen du starta den.. grattis och lycka till är allt jag kan säga!

 37. Anna

  GRATTIS till er!!!

  Att du får glädjetårar är helt förstårligt….

  Som du skrev, ”resan har börjat” Det kan jag säga att den har gjort!!

  Det ni kommer få uppleva är något magiskt…. Går inte att beskriva med ord!!!

  All lycka till er!!

  Ni kommer bli fina föräldrar, det är jag helt övertygad om… Var bara rädda om varandra, kämpa!!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.