Uncategorized

BestSecret

I samarbete med BestSecret

 

Nu ska ni få höra en av mina hemligheter.

 

En riktigt bra hemlighet, kanske till och med den bästa.
Som ni kanske har märkt gillar jag kläder och jag gillar märken – jag gillar kvalité helt enkelt. Med tanke på det kanske ni har undrat hur mycket pengar jag lägger ner på kläder egentligen. Svaret på gåtan är att jag är fyndkungen nummer ett och min främsta genväg till bra priser stavas BestSecret.

 

Det är en webshop som har ett stort sortiment märkeskläder med galna rabatter. Upp till 80 % på riktigt fina grejer. Här finns det något för alla och man kan göra hela familjens inköp på samma gång. Den här gången kände jag att det var Mollys tur att få lite nya kläder så det blev lite sommarkläder till henne och en schysst tröja till mig.

Med tanke på att det är fina grejer till billigt pris är det perfekt att göra ett besök i shopen när man vill ge sin partner eller någon annan i ens närhet en exklusiv present utan att bli ruinerad på köpet. Man behöver ju inte säga till den som får presenten hur nice pris man fick – den kommer bara tycka att man är sjukt generös =)

 

Grejen med BestSecret är att det är ”hemligt” och att man måste vara medlem för att kunna handla. Medlem kan man bara bli genom att bli inbjuden.

Hänger man med Hugo är det klart man blir inbjuden så nu jag fixat inbjudningar till er. Först till kvarn gäller så inget att vänta på – kör på!

För att ta del av inbjudan gör ni såhär:
Klicka på länken: www.bestsecret.se/hugo
Klicka er vidare och fyll i kontaktuppgifterna som efterfrågas.

Klart! Nu är det bara att börja fynda!

När ni registrerat er via min länk kommer ni dessutom direkt till min egna shop där jag samlat ihop kläder jag själv beställt och lite annat jag fastnat för.

Kolla gärna in den och se om ni delar min smak.

 

Visst ja, alla Hugos vänner får dessutom ett presentkort på 200 kr vid köp över 600 kr så signa upp er via länken och börja shoppa – inte så dum hemlis eller vad säger ni? 

 

IMG_4300

IMG_4299

 

IMG_4297

 

IMG_4296

 

IMG_4298

 

IMG_4301

 

IMG_4302

 

Kommentarer

  1. Linn

    Hej! Skulle gärna vilja få svar av dig på min fråga. Fick precis hem din bok och den verkar toppen, nu till min fråga.. Är det några övningar jag borde hoppa över när jag har foglossning efter graviditet? det är nästan 1 år sen jag födde barn och började för nån vecka sen på gymmet och nu känner jag av foglossningen igen. Tacksam om du skulle svara! Vill inte göra det värre.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.