AllmäntFamiljeliv

Back on track

Nu är saker och ting som vanligt igen. Paula är hemma och jag skulle ljuga om vi inte har saknat henne. Det var dock skönt att vara nummer ett i några dagar. Oavsett om man som förälder är nummer ett eller nummer två så känner man en kärlek till sitt barn som inte går att beskriva och i helgen fick jag hela den kärleken besvarad. Det är något med döttrar tror jag. Jag har svårt att föreställa mig att det skulle vara likadant med en son. Allt är gulligt och mysigt på något sätt.

Det har varit en bra helg. Jag och Molly har sovit med filtar för att slippa bädda på mornarna. Vi har tränat, lekt, ätit god mat och vi har inte varit supernoga med tandborstning och duschning.

På dagarna har vi varit spontana och gjort det som fallit oss in och på eftermiddagarna/kvällarna har vi haft besök.

Helgens händelse var när Jonas skulle vara barnvakt i en timme på Andys Lekland. Jag kom tillbaka och Jonas var dyngsur av svett, han hade gjort av med 300 kr på olika maskiner för att han inte kunde säga nej och han hade inte märkt att Molly var bajsnödig så han fick uppleva bajstrosan för första gången. Hans kommentar när jag kom tillbaka ”Efter 30 minuter var jag helt slut och försökte få Molly att titta på Netflix”. Det är lite som att ställa en vodka bredvid en alkoholist och säga ”drick inte”.

Både i lördags och söndags var det jag som väckte Molly. Ungefär såhär nöjd var hon med det:

Lördagsmiddag:

Fredagshäng:

I lördags hann vi med en plåtning också. Det var för ett roligt projekt jag skall vara med på i vår. Det har med superhjältar och barn att göra.

Kommentarer

  1. Diana

    Låter ändå som en fin helg, en riktigt trevlig helg med pappa. Precis vad dom kan behöva dom små livet ibland. Och ja jag tror också på att det är något speciellt med en pappa och dotter. Man skulle självklart älska en son också men det är en annan relation.
    Min man säger ofta att han är så glad att han har två döttrar faktiskt. 😀

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.