Allmänt

Back home

När man inte har uppdaterat på några dagar är det svårt att veta vart man ska börja när man väl sätter sig. Jag har som sagt varit i Madrid hela helgen och tävlat. Mitt lag slutade på en 7e plats och man kan säga att vi föll på målsnöret, ytterligare ett år. Det är endast topp 5 som går vidare till Crossfit Games i USA (VM). 7a av från början 500 lag är något som ändå gör mig stolt. Vi visade Europa ännu en gång att Crossfit Nordic är kanske världens bästa box med två kvalficerade lag och en individuell atlet på EM. Den enda boxen någonsin som skickat 2 lag till ett och samma EM.

Idag känner jag mig som ett tomt skal. Säsongen är över och jag måste fundera på vad jag ska göra nu. Ska jag satsa stenhårt ett år till för att försöka kvala in individuellt, ska jag gå team igen eller ska jag ta ett lite lugnare år. Det är många tankar som flyger genom huvudet. Det känns lite som när man tog studenten. Alla tyckte det var skönt att skolan var över. Jag tyckte mest det var jobbigt att bli arbetslös. Haha. Tur att jag hittade ett jobb till sist.

Ett jävligt stort tack ska mina lagkamrater ha också. Att ha ett gemensamt mål att träna mot gör mycket och fan vad roligt vi har haft. Såhär skrev Steph i mitt lag till mig ” Hugo- min lilla adhd kille. Ena sekunden är du med i matchen nästa sekund så pratar man med en vägg och den tredje sekunden är du på andra sidan boxen/gymmet. Jag glömmer aldrig när du stod och skrek på mig under sista open, hur mkt du pratade med mig och hjälpte mig igenom den där jävla Woden med 2 timmars sömn. Du sa innan ”antingen så går du ut där och kör och slutar gnälla, annars skiter du i de.” Du höjer stämningen i laget och är sjukt rolig fast du inte vet om de”

Man blir ju tårögd. Det som också gör en tårögd är alla supporters som åkte ner för att stötta oss. Vi hade garanterat den bästa hejarklacken på plats och att få det stödet när man kör gör att man orkar ta ut sig lite till, man hör skriken och då lägger man fan inte ner stången och vilar. Tack!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P5283486

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Imorgon kommer mina tjejer hem. Jag kan nog inte beskriva hur mycket jag saknar dom just nu. Det här var första gången som vi varit ifrån varandra i mer än några dagar och jag kan säga att det kommer aldrig att hända igen. Jag är inte byggd för att vara utan dom, jag klarar det helt enkelt inte. Jag är lyckligt lottad som har min familj vid min sida. Nu har vi några veckor hemma tillsammans och sedan drar vi på semester till huset i Spanien. Det blir nog en bra sommar det här med!

IMG_4632.JPG kopia

Kommentarer

  1. Anna

    Satt vid datorn och kollade så mycket jag kunde hela helgen och höll både tummar och tår för att ni skulle gå vidare! Är så himla imponerad av era prestationer, Blir så inspirerad av det ni åstadkommer att det jag ska göra när jag får min första lön på mitt första ”riktiga” jobb (slutar universitetet i sommar) blir att gå till närmsta crossfit box och börja träna! Jag vill också kunna allt det ni kan!

  2. rebecka

    Satt som klistrad framför datorn! Ni va grymma allihopa och DU vilken inspiratör du är! Har fått pappa att börja träna med den också! DU är grym

  3. Per

    Så jäkla grymma var och är ni allihopa och ni fortsätter inspirera oss med allt erat slit! Grymt stolta ska ni vara!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.