Allmänt

Årsresumé – september

Vi har kommit till september – min favoritmånad under 2018. Ni kan säkert ana varför. Ni får fundera på varför det kan ha varit favoriten en liten stund så börjar vi med att jag hittade en ny fotograf jag började jobba med – Stella heter hon. Tog grymma bilder ihop. 

Hade en riktigt lätt nattning med Leonore en kväll. Sällsynt men alltid lika härligt när det inträffar.

Paula var på audition för ett reklamgig där man skulle ha ett ”intressant ansikte”. Hon övade poser och jag kontrade med min intensiva blick.

Har ni klurat färdigt på varför september var min favoritmånad under 2018? Mycket kul som hände under året men bäst av allt var att Paula Uribe försvann ur mitt liv och Paula Rosas gjorde entré. Den 8 september blev vi äntligen herr och fru Rosas. Ska inte trötta ut er med bildkavalkad från bröllopet igen men om ni vill kika igenom hur det såg ut hittar ni alla dom inläggen under kategorin Bröllop.

Plåtade lite snygga outfits, den här blev rätt lyckad känner jag.

Molly och Leonore kittade upp sig för hösten med nya ryggor ❤️

Hade en riktigt lyckad dag där transportbolaget fuckade upp med transporten av massa pallar dryck som skulle till Finland. Jag fick en p-bot trots att jag betalat parkering (för fel bil tydligen) och avslutade dagen med att suga på golf så jag blev på ännu sämre humör.

Som tur var kunde jag muntra upp mig redan dagen efter, jag och Paula drog iväg på bröllopsresa till Aten och bodde på Lagonissi Resort. Vi hade 4 drömmiga dagar ihop bara vi två och jag skulle inte ha något emot att åka tillbaka till Lagonissi. Tråkigt nog för Paula blev inget småsyskon gjort under smekmånaden, jag kunde pusta ut och slippa visualisera några år till av blöjor.

På hemmaplan igen kände vi att det var läge för lite hälsosammare vanor än öl, vin och drinkar vid poolen så det blev morgonpromenad till föris hela familjen.

Jag började leva mer miljövänligt och tog sparkcykeln till gymmet.

Var på Businesspoddens livepodd och mingel med frugan.

Som en riktigt fin avrundning på kanonmånaden september så uppnådde vi ännu en framgång i företaget när Clean Drink (räknas det här som reklam?) blev nominerade till ”Årets leverantör” och en av våra smaker blev nominerade till ”Årets produkt” på Reitans leverantörsträff. Reitan är då företaget bakom Pressbyrån och 7-eleven. Riktigt stort för oss, 2018 var ett framgångsår för Clean helt klart. Hoppas på att det fortsätter 2019.

Kommentarer

  1. Sandra Augustinson

    Ååh, asså ert bröllop ♡ När jag såg er bröllopsvideo så grät jag nog så många tårar som i ett hav. Det var så vackert bröllop och så vacker video, man verkligen såg er kärlek för varandra. Det är verkligen du och Paula ♡♡ Team Rosas!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.