Allmänt

Årsresumé – oktober

Vet att det är vissa som inte alls gillar årsresumén här och det är helt okej, men då är det lätt att bläddra vidare. Vi är i alla fall inne på månad 10 av 12 så snart är pinan över, ok? 😜

I oktober var det i alla fall back to business med jobbmöten, förskolelämningar, träning, familjehäng osv.

Fick lite mer filmmaterial från bröllopet också, som vår ”First look”. Blir lite tårögd nu när jag tänker tillbaka på den dagen och den stunden. Eller den fullständiga bröllopsfilmen som kom lite senare.

Körde en snabb frågestund med 4 frågor, 4 svar.
Vi var på dop i Kungsör, Molly drop en spya i bilen men i slutändan fick vi det trevligt hela familjen ändå.
Paula funderade på det där med att förstora tuttarna rätt mycket under den här tiden och var rätt ledsen över sina egna funderingar. Jag försökte stötta som alltid men det är svårt när det gäller såna saker på något sätt.

Jag körde hårt med periodiska fastan och fick panik efter godis.
Hade tränings- och frukostdejt med frugan och firade att vi lyckats vara gifta i över en månad.
Hade en kul inspelning med Molly som briljerade som vanligt.
Hade en till träningsdejt med Pulkan, nu testade vi på klättring.
Hann med att golfa lite också – har dock inte blivit bättre trots alla mina försök =(
Sen blev Paula sugen på att göra om lite hemma. För Paula är det ”renovering” att köpa nya kuddar till soffan så jag tänkte att det var typ det hon ville göra. Men nu ville hon ta det steget längre och tapetsera lite i vårt matrum. Sagt och gjort, vi fick hem en målare och allt gick tipp topp tills det visade sig att Paula höftade lite med hur mycket tapet som behövdes 😂 Blev inte SÅ tokigt ändå.
Märker såhär i efterhand att vi tränade mycket ihop, jag och Paula i oktober. Tror det är ett vinnande koncept för relationen faktiskt. Dels umgås man på egen hand, sen utmanar vi båda oss själva och tävlar lite mot varandra och så kan man följa varandras framsteg. Mer träning ihop 2019 helt enkelt!
Sen drog jag iväg med Jonas för en golfhelg i Spanien. Upplägget var perfekt, synd bara att vädret var sämst. Ösregn, blixtoväder och golfbanan stängdes. Men jag fick i alla fall mysa med min älsklingsJonas och skeda hela nätterna – jag som lilla sked.
När jag åkte hem hade Paula fixat barnvakt och var på ett event där hotellnatt ingick så jag åkte raka vägen dit och fick växla om till att vara stora skeden.
I oktober var det som att livet fick ny mening och jag blev en mer fullständig människa, varför? Jag blev verifierad på Instagram. Äntligen räknas jag på riktigt! Enda värdet ligger i ens sociala medieperson, såklart.
Hade en del mysiga mornar med mina två favoriter.

Plåtade lite outfits med Stella – vad tycker ni om outfitbilder i bloggen. Bra eller anus? Något att spinna vidare på för 2019? Jag gillar ju schysta outfits men vad tycker ni?
Fick göra mitt första officiella uppdrag som make till Paula – nämligen ta emot hennes pris som ”Årets personliga influencer” på Lifestyle awards. Paulas tacktal var vackert, hon berättade hur alla hennes framgångar går att spåra till hennes fantastiske man, Hugo Rosas.

Paula var iväg till Spanien på egen hand och jag och flickorna drog till Liseberg med SJ’s Halloweentåg. Allt var fantastiskt roddat, enda som inte var fantastiskt var kylan som plågade mig hela dagen. Molly och Leo var dock oberörda av temperaturen och hade fullt upp med allt kul.
Var på events med två samarbetspartners också. Först ut var The Bill Meetup med UC där jag fick snacka ekonomi med unga vuxna. Sen yogaevent med Tradera som jag samarbetat med under hösten. Två kul upplägg! Gillar verkligen när företag vill köra lite mer långsiktigt och när man får lite frihet i hur utformningen ska vara.

Kommentarer

  1. Z

    Jag har följt med min sambo till gymmet i ett par månader, tog 100 kg i marklyft idag 💪 känner mig så stark och cool som tjej att lyfta tungt. Gjorde även min första frivändning idag.
    Håller med om att det är kul att träna ihop med sin kärlek.
    Tack för inspo och en bra blogg!

  2. Olivia

    Tror inte det handlar om att folk inte gillar dom utan snarare att vi är närmre februari än nyår men ändå år din årsresumé inte klar 🤣

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.