Allmänt

Årsresumé – november

Började november med att ge mina tips på hur man tar sig igenom småbarnsåren, relationsmässigt alltså. Att få barn kan tära mycket på relationen till din partner och många splittar under dom första åren. Tror dom flesta vill hålla ihop dock, annars skulle man nog inte skaffat barn från första början. Dom här tipsen har i alla fall funkat so far för mig och Paula =) Småbarnsåren är dock inte över än så vem vet hur det slutar 🤷‍♂️

Körde en fredagsdejt med Pulkan på Bankomat. Två fel med bilden – jag har jacka inomhus och Paula har redan tagit av sig vigselringen. Hann fan knappt vara gift 2 månader innan det började knaka i fogarna.
Körde en stor premiär – Mollys första fotbollsmatch. AIK spelade och Molly älskar AIK lika mycket som jag älskar Molly. Jag blev imponerad över att hon kunde sitta still i 90 min och reagerade för första gången på hur folk beter sig på fotbollsmatcher. ”Varför är dom så sura, pappa” frågade Molly och jag hade inget bra svar på det.

Fikade utomhus med mina älsklingar

Drog in bilen i en fet sten och blev lite halvsne resten av den dagen…
Knegade med Clean (reklam för Clean Drink) under Allt för hälsan. Alltid kul att få träffa många av er och bjuda på det godaste jag vet =)
Blev uppvaktad på farsdag av barnen som räddade firandet själva på morgonen. Sen blev det pizzamiddag för hela familjen.
Mindes tillbaka på en av mina dumma grejer från tidigare i livet, när jag hånglade upp en klasskompis på studentfotot. Sådär i efterhand var det inte så smart eftersom min flickvän vid tidpunkten inte var min klasskompis. Och mamma var inte jättenöjd med min studentbild.
Fortsatte briljera med bilen och slet loss en soppaslang när jag skulle tanka… Det här händer bara mig. November blev en dyr månad. Lyckades ju också få en parkeringsbot utanför kontoret. Trots att jag har p-tillstånd. Jag bara råkade välja enda platsen tillståndet inte gäller 🤦‍♂️

Familjen plockade upp en ”gammal” familjetradition, torsdagsbad. Höjdare för alla 4 som har lika kul i vatten – dessutom blir barnen härligt trötta efteråt så läggningarna går rätt smärtfritt.
Hade ett riktigt viktigt lunchmöte där viktiga ämnen togs upp av viktiga personer.
Fyllde år och firade för sista gången en 20-nånting ålder. I år fyller jag 30, galet. Blev i alla fall ordentligt firad både på hemmaplan och ute på stan.
Blev intervjuad av tidningen LT tillsammans med min bror. Ämne var vårt företag Clean Drink och hur resan sett ut. Firade 7 år med Pulkan genom att dikta ihop lite fin poesi.

Avrundade november med en TB till Hugo, 15 år 😂

Kommentarer

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.