Allmänt

Årsresumé – mars

I mars skickade vi ut inbjudningarna till vårt bröllop. Jag fick i uppgift att slicka och klistra kuvert. Såhär i efterhand hade det varit fördelaktigt att köpa dom där lite dyrare kuverten som är förklistrade så man bara behöver dra bort remsan. Min tunga var torrare än en sönderbränd ökenråtta den kvällen.
Sen gick Paula vidare i livet, eller ja – poddlivet i alla fall, och startade en ny podd. Drömbröllop hette den och hon körde ihop med Johanna Kajson som är bröllopsplanerare. Jag kontrade med ett förslag om att starta upp Mardrömsbröllop men det projektet blev det inget av med. Podden höll på tills vårt bröllop och har olika teman för varje avsnitt så om ni håller på och planera bröllop kan den vara värd att lyssna på. Ni hittar den här.
Min och Pulkans kommunikation var som vanligt fläckfri. Men om nån säger ”köp 4 tulpaner” till er, tänker ni 4 paket eller 4 st?
Leonore fortsatte vara familjens modelejon och såg till att garderoben var i ordning.

Jag gav lite bra tips på kostplan för dig som vill gå ner i vikt – testa småbarnsmetoden!
Jag gjorde en kul intervju och träningsfilm tillsammans med Sportamore och Reebok med övningar man kan göra hemma tillsammans med en kompis. Bra tips såhär efter nyår om du inte vill signa medlemsskap på gymmet och köa till löpbanden. Intervjun hittar ni här.

Konstaterade att Bianca Ingrosso utklassar mig när det kommer till att fakturera som influencer. Kände att det var läge att göra en Wahlgrensk livsstilsändring för att lyckas på hennes nivå. Hade en bra strategi men tyvärr har jag inte lyckats klättra på stegen =(

Körde en fet plåtning med Reebok.
Hade en mysig familjedag i Gamla stan, våra barn älskar att åka tunnelbana och buss. Innebär det att dom är för bortskämda med bilåkande?
Var på en väldigt viktig dejt med en väldigt viktig person ❤️
Jag fick en riktigt dyr parkering på Mall of Scandinavia som påstod att jag haft min bil stående där i 2 månader… 😂Och sist men inte minst firade vi påsk som sig bör med våra påskkärringar ❤️

Läs också: 
Årsresumé – januari 
Årsresumé – februari

 

Kommentarer

  1. Björn

    Fina foton och trevligt med bröllop o Reebok plåtning 👍🏻👊🏻 Riktigt bra tips på hemmaträning med 😁 ha en god fortsättning på nya året

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.