Allmänt

Årsresumé – maj

Maj månad startade med den årliga trippen till Kolmården som hela familjen njuter av. Vädret var fint, barnen var fina och Paula var fin – det var finfint helt enkelt. Att besöka en djurpark är dock inte helt okomplicerat längre och många var kritiska till vårt besök. Hur ställer ni er till parker som Kolmården?

Tydligen var vi mitt uppe i vällinghelvetet med Leo också, när hon härjade och skulle ha flaskan tre gånger under natten. Fy fan alltså, den tiden saknar man inte 😂
Jag och tjejerna var på Tom Tits i Södertälje och hade det riktigt kul. Påminner mig om att vi borde åka dit snart igen, hela familjen. Så kan Paula få lära sig hur man gör såpbubblor och vad gravitation är för något.
Började med periodisk fasta i samma sväng där och det har hängt med i perioder (hehe) sen dess. 

Insåg att det inte är Paula som är gold diggern i vårt förhållande 💰💰💰💰😜

Molly hade sin första fotbollsträning och Leonore kom äntligen igång med snacket, sen dess har hon inte haft munnen stängd mycket 😅 ”plom” istället för ”kom” var det då, nu är det ”fi**a” istället för ”flicka” 😂

Körde en del träning i utegymmet här hemma.
Hade trevliga utflykter med familjen i det sjuka vädret.
Vi fixade till uteplatsen här hemma, blev lyckat!
Gick all in för golf, än så länge har jag inte blivit världsmästare men är på god väg.
Leonore vägrade sova om hon inte fick ha på sig skorna i sängen.

Var på Skansen och spanade in Pippiteater.
Hittade vårt location för bröllopet – efter ett antal ställen som Paula ratade lät jag henne fortsätta letandet själv och tillslut hittade hon det. Så här i efterhand kan jag konstatera att det hade kanske varit bättre med ett något mindre ställe.
Leonore fortsatte med bestämda sovvanor och sov med prinsesskrona på.
Blev anmälda till socialtjänsten för att något spån sett någon som kört bil framför sin lilla dotter som cyklade efter. Personen såg inte vem det var men hade fått för sig att det skulle kunna vara jag så därför anmälde hon mig 🤦‍♂️ När det ska ha hänt? När hela familjen var på Skansen… Anmälan kom hem på posten och det kändes skit för en stund men det hela löste sig rätt snabbt i och med att, ja det var inte jag och Molly som var ute och hojjade.
Jag löste saker i hemmet, som en ny dörr. Satt som en snöboll i skrevet.
Paula och jag checkade in på hotell i Stockholm för en natt.

Firade morsdag med brunch ihop med min mamma och sen Childhood dagen på Gröna Lund.
Sist men inte minst fick jag en spott i Dagens Media för mitt ambassadörsskap med UC.

Kommentarer

 1. Jenny

  Jag tycker också det är kul med månads resuméer så fortsätt gärna med dom 😊
  Tack för en bra blogg!
  Kram
  PS jobbar i kassan på en ica maxi, känns som vi sålt mycket clean på sistone 👍
  Hade svårt att hålla mig för skratt häromdagen när en kund köpte massa mer päron. Tänkte på dig och bullen 😂😂

 2. Ellinor

  Ställ frågan på insta om hur många det är som bara scrollar förbi dina månad för månad resuméer 🙂 månaderna går så fort. Känns som jag nyss läst om det du gör resumé om. Kanske bara är jag. Men du kan ju spara mycket tid ifall det är fler som tycker som jag 😘

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.