Allmänt

Årsresumé – juli

I juli körde vi en familjetripp till Västerås och Steam hotel. Alltid succé med att bo på hotellet och hänga på Kokpunkten. Hela familjen har kul från att vi checkar in tills utcheckningen; lekrum, pingisbord, bio, barnbuffé på hotellet. Rum med galen utsikt. Actionbad som får alla andra badhus att blekna. Får bli en ny tripp snart igen. Leonore fortsatte sova med skorna på även i juli.
Jag försvann från listan över Sveriges mäktigaste unga – trist att bli gammal och ointressant =/
I juli var jag och Paula och träffade prästen som skulle viga oss också – vi blev störtnöjda båda två och peppade inför det kommande bröllopet.
Hade fotbollsfest hemma i huset
Sen drog familjen Rosas till Spanien, men denna gång Puerto Rico. Första resan vi åkte på helt själva som familj – utan släktingar eller vänner. Vi hade en härlig vecka i solen där det enda molnet på himlen var att Leo halkade och slog huvudet i badrumsgolvet 😥 N-åe är en av få som lyckas se fin ut i huvudbandage tror jag.
Det var också på den här resan jag blev förälskad i en hatt som hängde med resten av sommaren.
I juli kunde jag avslöja nästa stora framgång för mitt företag Clean Drink – nämligen att vi från och med september skulle finnas centralt på ICA. En sjukt mäktig känsla.
Lite galet så här i efterhand kanske men vi hann bara vara hemma från Spanien i någon dag innan vi drog iväg till Spanien igen. Men den här gången till Torrevieja där Paulas familj har lägenhet – dags för den årliga trippen. Som varje sommar fyller Paula år när vi är där så i år planerade jag in en överraskningsresa för bara mig och henne. Hon fick packa om väskan när vi kommit fram så drog vi till Marbella där vi köpt ett eget sommarboende. Våra vänner mötte upp och så festade vi loss.
Sen fortsatte Spanienvisiten i vanlig ordning med att vi hade det kul som familj. Med vattenskoter och Paintball bland annat =)

Kommentarer

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.