Allmänt

Årsresumé – januari

2018 närmar sig sitt slut så jag tänkte att vi kör en hederlig årsresumé och kikar på vad som hänt under året som gått. Först ut är, inte så förvånande, januari!

Vi avslutade 2017 och började det nya året uppe i fjällen med skidåkning. Eller jag och tjejerna åkte skidor – Paula vågade knappt titta ner för barnbacken utan att få svindel så hon höll marknivån stabil medans vi pumpade puder. Vi fick mersmak av skidsemester med barnen och hade en riktigt fin vistelse. En mindre lyckad del av semestern var resultatet av mitt lattjande med bilen – där och då var det tveksamt om Paula verkligen skulle säga ja till att bli fru Rosas.
Efter att ha mellanlandat hemma några dagar med det vardagliga livet bar det iväg på vårt livs resa – vi drog till Maldiverna. Vårt bästa beslut var nog att uppgradera oss på flyget (sedan dess är Molly dock besviken på varje resa vi inte har stolar man kan ligga i). Vi landade på en magisk ö som såg som en kraftigt redigerad Instagrambild ur varenda vinkel. Inte ett skräp så långt ögat kunde nå. Enda tråkiga molnet på vår himmel var alla skeva kommentarer som ramlade in om Paulas kropp under resan, så vi gick igenom det här med ”mammakroppar” i ett eget inlägg. Eller okej, ett annat litet moln kanske var att gå igenom kontoutdraget efteråt. Vi brände över 15 lax på en ö där man inte kunde köpa något, galet. I övrigt var resan som en dröm.

Jag var visserligen på Maldiverna men konstaterade krasst att min inbjudan till Ellegalan måste ha kommit bort i posten (samma problem verkar ha uppstått i år, vi måste verkligen göra något åt PostNords hantering av viktiga brev). Jag summerade dock med dom träffsäkra outfits jag haft under året.

En annan grej som blev ett hett ämne under vår semester var det här med bikinis på barn som många reagerade på och tyckte var sexualiserande av barnkroppen. Hur tänkte vi egentligen när vi lät Molly ha bikinitopp trots att hon inte har bröst att skyla? Det skrev jag ett inlägg om här. Mina åsikter har inte ändrats sedan dess och Molly kör fortfarande en mix av bikini, baddräkt och bara shorts.
Januari var månaden som bjöd på många trevliga grejer märker jag, jag fick hem min miljöbil som fick mig att vilja leva i bilen. Min starka förälskelse har svalnat så här ett år senare.

Något tråkigt men väldigt befriande för min del var att vi tog beslutet att lägga ner ”Paula & Hugo podcast” som vi tragglat med året innan. Visst var det kul emellanåt att podda men för mig var det mest en börda som tog mer än det gav. Plusset var att få till bra snack med Paula, minuset var att det tog mycket tid i anspråk och inte gav så mycket tillbaka i inkomst (var snarare en kostnad). Har saknat podden lite då och då under året dock, kanske läge att starta en ny? Men vad skulle den handla om?

Kommentarer

 1. M

  MEEEN JAAAA! En till podd!
  Eran podd var typ den enda (förutom rebecca stellas) som jag lyssnar/lyssnade när jag tränar.
  Jag liksom log under hela tränningen o var tvungen att bita mig i läppen för att inte skratta
  Skulle vara så roligt om ni började podda igen

 2. Anilorak

  Vill bara säga hur underbar er podd var! Förstår verkligen att det inte är roligt att fortsätta om det mer känns som en börda, då ska man inte fortsätta heller. Men tyckte att ni gjorde ett sjukt bra jobb med den! Jag lyssnade flitigt varje gång ett avsnitt kom ut (och lyssnade om på avsnitt om ja ska vara ärlig, hahah). Hade precis flyttat till Kanada under tiden för att studera och speciellt i början när man inte kände någon var er podd verkligen en tröst och en fin, rolig bekantskap att återvända till! Räddade varje morgon jag drog till skolan och varje eftermiddag jag drog till träningen =) Tusen tack för ert hårda arbete med den, ni var GRYMMA! 🙏🏻❤️

 3. Sara

  Detta kanske låter sjukt men vår familj bokade en resa till ert hotell på Maldiverna efter ni var där och det är den bästa resan vi någonsin varit på! /Sara 24 år.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.