Allmänt

Årsresumé – februari

Började tydligen februari med att teckna livförsäkringar på mig och Paula – skönt nog har det inte resulterat i några mystiska försvinnanden. Får hoppas 2019 fortsätter i samma anda.

Sen delade jag med mig av mina tankar när det kommer till ”yrket” influencer. Är det ett jobb att blogga? Kan man ägna sig åt det på heltid och är det så himla stressigt egentligen?

Ser också att jag var nära döden, helt sänkt i en klassisk mancold. Listade 5 saker att tänka på när ens respektive insjuknar i denna allvarliga sjukdom.

Början av februari var helt klart lugnare än januari månad märker jag. Jag funderade mer på saker och ting. Exempelvis på saker som förändrats hos mig under dom senaste 10 åren eller om man säger nej för ofta som förälder. Något större som hände var ett modekliv jag gjorde. Fick en feeling att testa polotröja och som ni kanske märkt fastnade jag för det – går in i 2019 med polokragen uppfälld till öronen. Har dock inte tagit steget över till manchesterbrallor än.

Jag och Paula var med i HanaPee’s program ”Kila stadigt” och snackade om vår relation.

Verkar som att det var i februari vi köpte en Nespressomaskin också. Idag är den utbytt mot kaffemaskinernas Rolls Royce som jag fick testa i ett samarbete – De’Longhi är maskinen ni vill ha om ni vill dricka kaffe sänt från Gudarna.

Annars gjorde vi det alla föräldrar gör i februari – vabbade. Och den 14e firade vi alla hjärtans dag så klart, jag gav Paula det finaste jag kunde tänka mig, nya träningsskor att gnugga gymmet med.

(Kommande punkt kan ses som reklam för mitt företag Clean Drink)
Det största som hände i februari var dock att det blev klart att Clean Drink kom in i sortimentet på alla Pressbyrån och 7eleven i landet. Något vi kämpat för länge och en rejäl milstolpe för mig och min bror. Vi både ringde våra fruar och grät av lycka i telefonen när allt var klart och sen andades vi ut – resan dit har varit lång och kämpig men vi slutade aldrig tro på företaget.
Paula hade en härlig vårplåtning i snöstorm med ungarna 😂

Efter den våriga plåtningen körde vi lite mer säsongsanpassade aktiviteter ihop hela familjen.
Bröllopsplaneringen var i full fart så jag bidrog med att ge Paula lite förslag på brudklänningar.

Var på premiärevent med min då blivande fru.

Och sen så tränade jag såklart en del, som vanligt. 

Läs också: 
Årsresumé – januari 

Kommentarer

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.