Allmänt

Årsresumé – december

Nu kan ni som hatat månadsinläggen pusta ut för här kommer det sista. December månad var ju inte direkt längesen så det mesta känns nog rätt färskt men man kan ju inte avsluta utan avslutet 🤔 Märker dock att jag drog ner på tempot rejält i december så det här inlägget blir lite kortare än dom andra.

December inleds alltid med att familjens minsting fyller år. Eller alltid och alltid, sen tre år tillbaka helt enkelt. Sjukt att Leonore är 3 år gammal. Det märks till exempel på resor nu när vi inte behöver släpa med oss blöjor, ersättning och barnvagnar. Livet är lättare helt enkelt.

Båda barnen fick resväskor med sparkcyklar på som tidig julklapp. Toppen inför resan tänkte vi. Och dom var svinkul, tills hjulet på den ena gick sönder efter en kvart. Sen fick dom varsin cykelponny också. Dom har däremot blivit riktigt använda här hemma. Både jag och barnen ser fram emot våren när man kan ta med dom ut. Paula och jag lyxade till det med lunchspa och massage en vanlig grå vardag.

Jag hade ett samarbete med Tradera samtidigt som Musikhjälpen pågick så jag och Paula bestämde oss för att vara med och bidra. 4650 kr skramlade vi ihop. Nu ser jag fram emot en halvdag med vinnaren av auktionen =)
Intervjun med mig och min bror släpptes – kul läsning om ni missat!
Drog till Vietnam över jul med Paula och barnen. Min kompis Jonas och hans tjej Lisa bodde på ett hotell i närheten så vi sågs ibland men annars åkte vi faktiskt själva. Andra resan utan sällskap. Kul att barnen har varandra och att dom faktiskt har  kul med varandra majoriteten av tiden – det gör resandet väldigt enkelt. Vi hade i alla fall det riktigt härligt och jag saknade inte snövädret hemma ett dugg.

Kommentarer

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.